Izvor: Luftika.rs, 21.Okt.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2017. godine

Rezultati za Ovna, Bik zavodljiv, Blizanci pronalaze rešenja, Rak nežan, Vaga kobna za Lava, Devica spremne za biznis, avanture pred Škorpijom, Strelcu vreme za ulaganje, problemi za Jarca, Vodolija u novoj priči, a Ribe pucaju od energije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22.10.2017. godine.
OVAN Posao Oslobodili ste se takmičarskog pritiska i skoncentrisali ste se na rezultat. A posao je često timska igra. To je odmah počelo da donosi plodove i relaksiralo je atmosferu među saradnicima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ljubav Danas ćete biti posvećeni porodici i zajedničkoj sreći. Za slobodne Ovnove ovo će biti prilika da osvoje nekog ko im je ranije bio nepristupačan.
Zdravlje Pripazite na povrede.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.