Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2018. godine

Ovan tvrdoglav, Bik preuzima inicijativu, Blizanci napeti, Rak živi u iluziji, Lavu i Strelcu nova ljubav, Devica dekoncentrisana, Vaga timski igrač, Škorpija nervozna, Jarac  ljubomoran, Vodolija neorganizovana, a Ribama uspeh na poslu.
Ovo je današnji dnevni horoskop za 21. oktobar 2018. godine
OVAN Posao Vrtite se u istom krugu omeđeni zidinama sopstvene sujete i tvrdoglavosti. To kod saradnika stvara nepodnošljiv pritisak u radu, i ne žele da budu deo te priče. Razmislite >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o promeni strategije.
Ljubav Imate dosta zajedničkih tema sa partnerom i zasad se dobro nadopunjujete. Ipak, sve je više tačaka razmimoilaženja. Potražite balans u romantičnim trenucima ili u putovanju.
Zdravlje Proverite krvnu sliku.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Vi ste se iz pozicije tihog radnika koji ispunjava sve zadatke transformisali u idejnog vođu promene pristupa poslu. Kolege sada posmatraju stvari iz druge perspektive. Jedni će vam zbog toga biti zahvalni, a drugi će u vama viddeti prepreku ili smetnju.
Ljubav Vaga je horoskopski znak koji bi mogao da vam donese radost. Njihova spontana i nenametljiva energija će vam prijati. Moguća nova veza.
Zdravlje Mogući problemi sa vratom i leđima.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Napetost raste, pošto ne uspevate da pohvatate konce novog životnog ciklusa u koji ste ušli. Okolnost postaju sve teže, i ne znate odakle da počnete. Nerešene stvari ili sporovi vas dodatno usporavaju.
Ljubav Nekome ste privlačni i nedodirljivi u isti mah. Dajete nejasne signale, pa vaš obožavalac ne zna sa čim može da računa. Moguća avantura sa vodenim znakom.
Zdravlje Problem sa vaskularnim sistemom.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Neprestano ste u raskoraku sa poslovnim okruženjem. Ili se aktivirate prekasno u toku dana ili niste u punoj aktivnost tokom cele radne nedelje. To vas sputava da napravite značajniji rezultat.
Ljubav Maštate o dalekoj sreći, dok propuštate trenutke kroz koje prolazite. Možda je ono što tražite toliko blizu vas da se spotičete.
Zdravlje Alarm za drastičan pad imuniteta je uključen.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Pomešali ste posao i zadovoljstvo, i to može da stigne na naplatu. Izgubili ste kontrolu nad ličnim finansijama. Jedan Jarac bi mogao dam bude od velike pomoći.
Ljubav Dobra vest je da se pojavio neko ko će u vas gledati kao u Sunce. Loša vest je da će se završiti pre nego što zapravo i počne.
Zdravlje Dobro.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Danas je odličan dan za ugovaranje poslova ako nešto prodajete. Ono što ne realizujete tokom dana, u narednom periodu će se ostvarivati. Nemate razloga za brigu.
Ljubav Partner bi mogao da bude jako ljut zbog toga što ste zaboravili na neki zajednički plan ili dogovor. Previše ste mentalno odsutni.
Zdravlje Problem sa slušnim putevima.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Jedna Devica bi mogla da bude talična za vas kada je u pitanju današnji biznis horoskop. Vi ste timski igrač i vidite stvari u svetlu kakvo drugi ne vide. Iskoristite svoju moć procene za najbolje rešenje za povećanje prihoda.
Ljubav Sećanje na prošlost budi u vama lepe uspomene. Nekom će biti zasita drago da provede vreme sa vama.
Zdravlje Moguć manji problem sa reproduktivnim organima.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Nervozom i isterivanjem pravde nećete ništa postići. Ako je neko odbio da vas posluša, to je zbog toga što niste našli pravi način da mu se obratite.
Ljubav Otvoreni ste za nova poznanstva, ali možda još više za stare, nedovršene priče. Možda će vas privući neko ko je zauzet, i bićete dovoljno uporni da zaintrigirate.
Zdravlje Čuvajte se oštrih predmeta.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Već neko vreme vas proganja neko da mu učinite uslugu kod nekog trećeg. Pazite u šta se upuštate, jer ste danas magnet za „energetske vampire“.
Ljubav Privlači vas neko nov. Upoznali ste se slučajno, u poslu ili na nekom prometnom mestu, a iskre su obostrane.
Zdravlje O svima se brinete, ali ne i o sebi. Sistematski pregled nije mesto gde jedu ljude, slobodno posetite lekara.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Vi imate moć da napravite poslovni krug u kojem će biti svi zadovoljni. Zbog toga vas saradnici poštuju i hoće da vas slede. Naravno, uvek ima i sabotera.
Ljubav Postali ste posesivni i pomalo ljubomorni, što nije vaše tipično ponašanje. Partneru ne odgovara da je pod prismotrom.
Zdravlje Glavobolja.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Organizacija vam danas nije jača strana, pa se gubite u hrpama papira, planova i obaveza. Moguće je da ćete morati da radite neki posao duplo, pošto ste zaobišli standardnu proceduru.
Ljubav Posvetili ste se sebi i balansu energije. Ako vas partner isprva i ne razume, prihvatiće promenu jer ćete biti smireniji i konstruktivniji.
Zdravlje Uspešno ste prošli kroz najteži period kada je u pitanju bolest koja je pretila da postane hronična.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama
Posao Vi se pronalazite u većim timovima i projektima. Kada se to poklopi sa onim što najbolje umete da radite, uspeh je neizbežan.
Ljubav Nema potrebe da sebe sažaljevate i da se stavljate u ulogu žrtve. Ovaj svet je dovoljno velik da biste se zarobili u jednu priču koja nema perspektivu.
Zdravlje Nije loše.
Pročitajte i horoskop za nedelju pred nama

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.