Dnevni horoskop za 21. april 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 20.Apr.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. april 2016. godine

Ovan emotivan, Bik želi više, Blizanci u svom svetu, Rak se pretvara, Lav zatvoren, Devica ne odustaje, Vagu kritikuju, Škorpija fokusirana, Strelac zaljubljen, Jarac traži bolji posao, Vodolija entuzijastična, a Ribe flertuju. Ovo je današnji horoskop za 21.04.2016. godine.
OVAN Posao: Povoljan period pred vama, kada su u pitanju povećanje finansija i sam proces vašeg rada. Ne odustajete u suštini i nemate nameru da se žrtvujete, tek tako. Naplatićete svoj trud bez izuzetka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ljubav: Imate dovoljno udvarača pa se nećete truditi da se povremeno bavite emocijama u meri kao ranije. Sami ne možete da ostanete.
Zdravlje:  Zubobolja.
BIK Posao: Niste se još osamostalili u pravcu u kome ste krenuli. Želite mnogo više i to je vaš najveći problem. Vaše vreme dolazi i nemate nameru, tek tako da odustanete od svog cilja. Imate dovoljno snage da izgurate ovaj put.
Ljubav: Vaše emocije su na mestu. Nemate nameru da se suzdržavate pred partnerom kada su konkretne stvari u pitanju.
Zdravlje:  Možete biti neraspoloženi.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Pomalo ste u svom svetu. Imate odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo i nemate nameru da se snebivate, kada su promene u pitanju. Niste se dovoljno pripremili za neke konkretne pokušaje da dođete do svog cilja, ali ste bar na pravom putu.
Ljubav: Možda ste dovoljno upoznali osobu pored sebe da ne morate da glumite. U suštini pokazujete svoje pravo lice i taj stav vam prija.
Zdravlje:  Planirajte sistematski pregled.
RAK Posao: Ne morate uvek da se pokazujete u najboljem svetlu. Ovaj put budite prirodniji i recite glasno svoje mišljenje, kada ste vi u pitanju. Ne morate da se družite sa ljudima koji vam ništa ne znače, jer nemate dovoljno energije da je tek tako trošite.
Ljubav: Ukoliko ste u braku pazite se iznenađenja, koja možete da imate usled neukusnog razgovora sa partnerom. Neko može da se naljuti i da okrene leđa.
Zdravlje:  Stomačni virus.
Idi na sledeću stranu >
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop (21. april)

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Apr.2016, 00:33

Vaš horoskop za četvrtak, 21. april… Foto: Gulliver/Thinkstock OVAN Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove događaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije od utiska koji pokušava da vam nametne neko od saradnika. Velika...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Dnevni horoskop za 22. april 2016.

Izvor: Luftika.rs, 21.Apr.2016

Ovan sklon promenama, Bik, Blizanci i Strelac pod pritiskom, Rak nema probleme, Lav spreman za izazove, Devica prima zahvalnost, Vaga zaostaje u poslu, Škorpija ima izdatke, Jarac umoran, pred Vodolijom novi izazovi, a Ribe imaju odlične poslovne ponude. Ovo je današnji horoskop za 22.04.2016. godine.. OVAN Posao:...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.