Izvor: Luftika.rs, 01.Jan.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 2. januar 2018. godine

Devica ne pravi kompromise, Blizanci zapuštaju partnera, Vaga u mirnoj fazi, Vodolija bez opuštanja. Generalno, većina znakova je u padu motivacije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02.01.2018. godine.
OVAN POSAO Saradnja sa strancima je možda najpovoljnija u ovom periodu pred vama. Nećete odbijati nijednu poslovnu priliku a naročito nešto što je usko vezano za oblast kojom se bavite. Nije na odmet da ponekad napravite bar prioritete. Osoba rođena u znaku Strelca vam na nekom nivou >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << može biti podrška pa se posavetujte slobodno uz jednu popodnevnu kafu.
LJUBAV Možda niste obratili pažnju na osobu u vašem okruženju pa i ne slutite da neko gaji emocije prema vama. Nemojte prebrebrzo donositi odluke.
ZDRAVLJE Obratite pažnju na imunitet.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 3. januar 2017. godine

Izvor: Luftika.rs, 02.Jan.2018, 14:27

Devica u emotivnoj krizi, Vaga se ogreće drugoj Vagi, čarolija za Raka, a Bik dobija žuti karton. Lav i Ribe u vezi, Blizanci u flertu, Strelac u kratkoj romansi, a Ovan u pasivnoj fazi. Ovo je današnji dnevni horoskop za 03.01.2018. godine.. OVAN Posao Ono što ćete imati da urdite kroz radne zadatke...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.