Dnevni horoskop za 10. septembar 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 10.Sep.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 10. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete skloni donošenju ishitrenih odluka. Potrudite se da ipak sagledate širu sliku pre nego što povučete ikakve konkretne poteze.

LJUBAV

Slobodni će biti raspoloženi za druženje sa prijateljima. Zauzeti će imati tendenciju da se ponašaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << egocentrično, na šta će im partner skrenuti pažnju.

 Nedeljni horoskop: Bik flertuje, kod Lava je ljubav isčezla, Devica raspoložena...

Bik 21.4.-21.5.

Znaćete tačno šta želite da postignete, bilo da se radi o poslu, ili ljubavi. Izazovi sa kojima se danas budete susreli neće vas pokolebati.

LJUBAV

Ako ste u vezi, moraćete da uložite dodatne napore kako biste se sa partnerom dogovorili oko nekih važnih pitanja. Slobodni će se lepo osećati u svojoj koži.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Zanimaćete se za sve što je neuobičajeno i intrigantno. Izbegavaćete trivijalne razgovore i, uopšte, ljude koji se bave banalnim temama.

LJUBAV

Ako ste slobodni, ovaj dan ćete želeti da posvetite isključivo sebi i svojim interesovanjima. Zauzeti će biti više okrenuti prijateljima, nego partneru.

Rak 22.6. - 22.7.

Sticajem nekih nepredviđenih okolnosti, promenićete svoje prioritete. Preusmerićete svoje vreme, trud i energiju na nešto što ste dosad jedva primećivali.

LJUBAV

Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta strastveni, ali i ljubomorni. Slobodni će sami sebi hteti da dokažu koliko su privlačni, pa će pokušati da zavedu što više osoba.

 Horoskop vas otkriva do gole kože! Šta zvezde misle o vama!

Lav 23.7.- 22.8.

Počećete da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Značiće vam vrsta podrške koju možete dobiti od bliskih osoba, pa ćete im se danas više puta obratiti za savet.

LJUBAV

Ako ste u vezi, želećete da vam partner posvećuje više pažnje i to ćete mu staviti do znanja. Slobodni će biti prilično izbirljivi, ali i željni noviteta na ljubavnom planu.

Devica 23.8. - 22.9.

Izgledaće kao da vam se nove obaveze pojavljuju niotkuda. Iako ćete biti savesni i odgovorni, nećete uspeti da izađete na kraj sa svim današnjim izazovima.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, teško da ćete imati vremena da se bavite ljubavnim aspektom svog života. Zauzete neće zaobići rasprava sa partnerom.

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti skloni nonšalantnom i neozbiljnom ponašanju, čak i u onim situacijama koje će od vas zahtevati odgovornost i zrelost.

LJUBAV

Ako ste u vezi, vaše želje neće biti baš najbolje usklađene sa partnerovim. Slobodni će se interesovati za osobu sa kojom mogu ostvariti neobavezan odnos.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti setni, nostalgični i okrenuti prošlosti. Takođe će vam faliti veći osećaj sigurnosti, naročito kada su emocije u pitanju.

LJUBAV

Ako ste slobodni, bićete dosta nepoverljivi u kontaktu sa potencijalnim partnerima. Zauzeti će želeti da večernje sate provedu ušuškani pored voljene osobe.

Strelac 21.11.- 21.12.

Želećete da se o svemu dogovarate sa drugima, međutim, činiće vam se da retko s kim uspevate da nađete zajednički jezik.

LJUBAV

Ako ste u vezi, predstoje vam razmirice sa partnerom, ali ćete imati priliku da brzo izgladite odnos. Slobodni će se zadovoljiti druženjem sa prijateljima.

Jarac 22.12.- 19.1.

Danas će vam i one najmanje zahtevne aktivnosti delovati isuviše naporno. Ukoliko budete imali tu mogućnost, uzećete slobodan dan od svega.

LJUBAV

Ako ste u vezi, nećete odustajati od nekih svojih principa koji su se već pokazali štetnim po vaš odnos sa partnerom. Slobodni će biti na meti udvarača.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Previše ćete se angažovati oko nekih stvari koje trenutno nisu rešive, barem ne onako kako ste vi zamislili. Možda treba da promenite pristup.

LJUBAV

Slobodni će skretati pažnju na sebe, i u pozitivnom i u negativnom smislu. Zauzeti će na sve načine pokušavati da odnos sa partnerom učine zanimljivijim.

Ribe 20.2.- 20.3.

Vaše promenljivo raspoloženje odraziće se na kvalitet i ishod svega što budete radili. Danas izbegavajte da se bavite stvarima koje su od velikog značaja.

LJUBAV

Ako ste u vezi, bez nekog konkretnog razloga, osećaćete se usamljeno. Slobodni će biti dosta nesigurni i stidljivi, pa ih ne očekuju noviteti na ljubavnom planu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Devica

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.