DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Jul.2022, 07:37

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL

Devicu očekuje poslovni put, Lav zadovoljan životom, Rak umoran.
Ovan
Posao: Biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku, naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja. Obuzdajte nestrpljenje.
Ljubav: Trebalo bi da se potrudite da svom odnosu da date neku dobru energiju i tako izbegnete zamku upadanja u monotoniju.
Zdravlje: Pad energije, dovoljno se odmarajte.
Bik
Posao: Jedan naporan dan u najavi je pred Bikovima. Iako možda >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << još niste završili sa zaostalim obavezama, a danas vam mogu iskrsnuti i nove dodatne. Poradite na boljoj organizaciji.
Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje ne utiče pozitivno na komunikaciju sa dragom osobom. Pokušajte da ne budete suviše negativni i svadljivi.
Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.
Blizanci
Posao: Dosta komunikacije, planiranja i dogovora očekuje Blizance ove srede. Moguća su i kašnjenja, a svakako se potrudite da izbegnete donošenje ishitrenih odluka.
Ljubav: Nemojte biti lenji kako bi malo popravili postojeću situaciju, trebaće vam mnogo energije ali će vam se trud isplatiti.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Rak
Posao: Vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji. Moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste priželjkivali.
Ljubav: Slobodni Rakovi su otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Uživajte.
Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.
Lav
Posao: Dosta napet i užurban dan je pred Lavovima. Moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju kako bi izbegli kritike od strane nadređenih.
Ljubav: Planete podržavaju vaše polje ljubavi. Ukoliko ste slobodni, neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti dalja komunikacija.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Devica
Posao: Dosta ste opterećeni poslom, pokušajte da još jednom dobro razmotrite sve opcije i pronađete najbolje rešenje kako za vas tako i za ostale iz bliskog okruženja.
Ljubav: Pokušajte da obuzdate nervozu i napetost i budite korektni kada je komunikacija sa dragom osobom u pitanju.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga
Posao: Nema prepreka na poslovnom putu kod većine Vaga. Posebno će biti izražena vaša komunikativnost, pozitivan stav i diplomatski pristup.
Ljubav: Pozitivnu energiju u dobro raspoloženje podelite sa osobom koja vam se dopada. Preuzmite inicijativu, pokrenite se.
Zdravlje: Odlično.
Škorpija
Posao: Bez bitnijih promena na vašem poslovnom polju u odnosu na prethodni dan. Bitno je da ne dozvolite da vam se obaveze nagomilavaju jer ih već sada imate previše.
Ljubav: Budite posvećeni negovanju dobrih parterskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i uložite svu energiju da udovoljite vašoj dragoj osobi.
Zdravlje: Hronične tegobe.
Strelac
Posao: Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne sukobe sa saradnicima i nadređenima. Dosta je promena poslovnog procesa trenutno aktuelno i teško je za praćenje.
Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim partnerskim odnosom uživajte, i iskoristite povoljne aspekte da što više vremena posvetite jedno drugom, ukoliko pak niste, razmislite da nešto promenite.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Jarac
Posao: Nemojte pokazivati strah i dilemu da nešto ne možete da odradite. Sad je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti.
Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja bi trebalo da nekako izbegnete, težite kompromisu, više vam se isplati.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.
Vodolija
Posao: Posao vas hoće, zato se ne razvlačite i ne ostavljajte ništa za sutra, jer će sutra stići nove obaveze, novi poslovi, nove situacije koje treba rešavati.
Ljubav: Vrlo lep dan mogli biste da očekujete ukoliko negde izađete sa prijateljima. Novo zanimljivo poznanstvo vas neće zaobići. Uživajte.
Zdravlje: Jačajte imunitet.
Ribe
Posao: Ovaj dan vam donosi ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Budite pre svega strpljivi i taktični, sve je prolaznog karaktera.
Ljubav: Budite pozitivni, posvetite se voljenoj osobi i provodite što više vremena zajedno. Uživajte.
Zdravlje: Moguća nesanica.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 8. jul: Smeši vam se novčani dobitak!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Jul.2022

Dnevni horoskop za 8. jul Bikovima donosi novčani dobitak, a Škorpijama savetuje da promene odnos prema poslu. Dnevni horoskop za 8. jul OVAN Više vremena moraćete da posvetite poslu, kako biste ostvarili pravdu za kojom žudite. Takođe, zvezde vam savetuju da budete malo nežniji prema članovima...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.