DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL: Ko će danas imati susret sa jednom posebnom osobom, a ko se nalazi na prekretnici

Izvor: Story, 22.Jul.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL: Ko će danas imati susret sa jednom posebnom osobom, a ko se nalazi na prekretnici

Evo šta vam zvezde poručuju za ponedeljak, 22. jul… Ovan Ljubav: Delujete dinamično, šarmantno i duhovito pred svojom okolinom. Umete da osvojite nečiju emotivnu pažnju i naklonost. Posao: Potrudite se da delujete kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Bik Ljubav: Susret sa ... The post DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL: Ko će danas imati susret sa jednom posebnom osobom, a ko se nalazi na prekretnici appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUL: Ko danas treba da iskoristi stvaralačku fazu, a kome posebno ljubav cveta?

Izvor: Story, 23.Jul.2019, 11:25

Evo šta vam zvezde poručuju za utorak, 23. jul… Ovan Ljubav: Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro raspoloženje. Posao: Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.