Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2020, 13:05

Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. septembra 2020. godine!  Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi nisu istinski povezani sa partnerom, zašto je ta praznina tu i šta se u njoj krije – to verovatno samo Lav zna!  Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u nedelji pred nama!

LAV

Hrana

Vaš želudac je u poslednje vreme prilično uznemiren i možete imati problema sa varenjem. Nije ni čudo, obzirom da ni malo ne vodite računa o svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << načinu ishrane. Ako nešto i promenite, to je na jedan dan, a onda se opet vraćate na staro..

Ljubav

Vi kao vi ste dobro. Partner je takođe dobro. Samo malecki problemčić imamo baš u tome što ste oboje zasebno dobro, ali zajedno – pa, onako. Kao da niste istinski povezani. Kao da stojite jedno pored drugog, vi sa osmehom od uha do uha, partner stabilan i miran – ali između vas dvoje postoji praznina. Zašto je ta praznina tu i šta se u njoj krije – to verovatno samo vi znate. A možda ćete i otkriti u ovoj nedelji. Kako sedmica bude odmicala, komunikacija sa partnerom će biti sve kompleksnija i zahtevnija. Slobodni Lavovi – emotivna iznenađenja, ludila, preokreti, gomila dešavanja –sve odjednom!

Posao

Da, da – znamo koliko vredite. Da, znamo da zaslužujete najbolje i da ne očekujete ništa manje od toga. Ali, postoje periodi u kojima su vaše želje i težnje ostvarive, a postoje i periodi u kojima možete dobiti samo delimičnu realizaciju. E, ovo vam je onaj drugi period. Dakle, grunite jako i tražite najviše, ali istovremeno budite spremni da ćete dobiti samo deo od željenog. No, bolje išta nego ništa. Niste dobro organizovani, pa zato sami sebe saplićete kada su obaveze u pitanju. Nemojte da vas kritikuju zbog toga.

Novac

Biće novca. Ali, biće i vaših troškova – a oni sada idu nebu pod oblake.

Zdravlje

Ne jurcajte kao muva bez glave da se ne povredite. Potreban vam je odmor i više opuštanja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.