HOROSKOP ZA 18. JANUAR: Blizanci, kod vas je sve promenljivo! Bikovi, odličan dan za ljubav!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 18. JANUAR: Blizanci, kod vas je sve promenljivo! Bikovi, odličan dan za ljubav!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Niste zadovoljni situacijom u koju vas je doveo vaš poslovni partner pa su moguće nesuglasice i svađe sa njim. Vodite se svojim emocijama i ne razmišljate racionalno. Dopustili ste da vas vode potrebe i impulsi. Povedite računa o mogućim alergijama.

BIK

Deluje vam da je nemoguće da se neke stvari u poslovnom okruženju bolje organizuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Niste spremni da se suočite sa svojim greškama. Očekuje vas lepa komunikacija sa voljenom osobom. Emocije su vam sasvim stabilne. Moguć je manji pad imuniteta.

Foto: Profimedia

BLIZANCI

Niste preterano raspoloženi za poslovno okruženje, pa ćete se potruditi da sebi obezbedite što više slobodnog vremena danas. Emocije vam se menjaju iz dana u dan. U ovom trenutku ni sami ne znate koga volite i želite više. Manja aritmija je moguća.

RAK

Očekuje vas pozitivna atmosfera ako se bavite prodajom nekretnina. Moguće je da ćete ostvariti uspeh na ovom planu. Uznemireni ste iako nemate neki konketan razlog za to. Deluje vam da partner previše balansira i da je nesiguran. Moguća je prolazna prehlada.

LAV

Očekuje vas kraće poslovno putovanje na kom možete da rešite neke probleme od ranije. Pojavila se nova osoba koja privlači vašu pažnju. Dopada vam se njena nonšalancija i opušten stav koji ima prema životu. Moguć je prolazan kašalj.

Foto: Profimedia

DEVICA

Očekuje vas isplata nekog novca. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na materijalnom planu. Niste sasvim sigurni u svoje emocije. Potrebno vam je neko vreme da razmislite o onome što želite. Smanjite unos šećera, mogući su manji problemi na ovom planu.

VAGA

Problemi sa koncentracijom su mogući. Očekujete poslovne promene, a niste uložili neophodan trud da se one dese. Velikodušni ste i dajete voljenoj osobi sve ono što traži od vas. Niste okrenuti svojim željama i potrebama. Mogući problemi sa niskim pritiskom.

ŠKORPIJA

Moguće je da ste se malo ulenjili i da niste spremni da uložite preterano veliki trud u poslovne projekte danas. Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba, moguće je da sa njom ipak nećete ostvariti emotivnu vezu. Skloni ste porocima.

Foto: Profimedia

STRELAC

Sumnjate u iskrenost svojih saradnika i smatrate da ne možete da se oslonite na sve njih. Verujte svojim instinktima. Niste sigurni na koji način da priznate osobi koja vam se dopada šta osećate prema njoj. Nervni sistem vam je osetljiv.

JARAC

Očekuje vas razgovor sa nadređenima nakon kog neke stvari i dalje mogu ostati nejasne. Potrebni su vam konkretniji odgovori. Priželjkujete ulazak u brak i promene na emotivnom planu ali niste sigurni da li i voljena osoba želi isto što i vi. Povedite računa o leđima.

VODOLIJA

Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, bolje bi bilo da ga odložite. Trenutno nemate povoljne aspekte na ovom polju. Dopada vam se osoba rođena u znaku Vage ali vam deluje da trenutno nije najbolje vreme da joj priđete. Povedite računa o cirkulaciji.

Foto: Profimedia

RIBE

Povoljan je trenutak da zatražite pozajmicu ili da dobijete odobrenje kredita iz banke. Pomoć na polju finansija dolazi. Ljubomorni ste ali vam je teško da to otvoreno pokažete voljenoj osobi, pa se ponašate pasivno-agresivno. Debelo crevo vam je osetljivo.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite test i upoznajte sebe u potpunosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.