HOROSKOP ZA 10. MART: Blizanci, vodite računa danas; pred Devicama prilika za strastven susret

Izvor: BKTV News, 10.Mar.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 10. MART: Blizanci, vodite računa danas; pred Devicama prilika za strastven susret

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

POSAO: Moguće je da vam tokom današnjeg dana ne prija naporan tempo na poslu i da ćete ipak otići ranije kući. LJUBAV: Osećate se jako lepo pored svog partnera koji vam daje sve ono što vam je potrebno kako bi bili srećni. ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja.

BIK

POSAO: Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti i da pravite izlaznu strategiju. Smatrate da vam posao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << više nije sasvim siguran. LJUBAV: Dopada vam se jedna šarmantna osoba koja je na vas ostavila poseban utisak. Dobar ste spoj sa Škorpijom. ZDRAVLJE: Imate višak energije!

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam može biti malo teži kada je u pitanju polje posla, pa povedite računa da ne pravite greške. LJUBAV: Očekuje vas manji konflikt sa voljenom osobom. Ukoliko pokažete dovoljno razumevanja sve ćete rešiti. ZDRAVLJE: Problemi sa vidom.

RAK

POSAO: Imate utisak da se neke stvari odvijaju usporeno i osećate potrebu da ih ubrzate. Nemojte ništa da forsirate. LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja prema voljenoj osobi i dajete joj dovoljno vremena da i ona shvati šta želi. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

LAV

POSAO: Ne očekuju vas problemi na ovom planu! Možete da se nadate odličnom danu u kojem će vam sve okolnosti ići u prilog. LJUBAV: Dobro se osećate dok flertujete sa osobom koja vam se dopada i nestrpljivo iščekujete njen poziv. ZDRAVLJE: Možete da se opustite.

DEVICA

POSAO: Posvećeni ste svom poslu i želite da vidite konkretne rezultate svog truda što pre. LJUBAV: Pred vama je prilika za strastven susret sa osobom sa kojom ste već imali neki vid veze. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja. ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim smetnjama.

VAGA

POSAO: Poželećete da krenete putem poslovnih promena jer ne vidite sebe više na istom radnom mestu. LJUBAV: Očekuje vas jako lepa situacija sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Uživajte u ljubavi i nežnostima. ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

ŠKORPIJA

POSAO: Oslobodili ste se problema koje ste imali u prošlosti i sada sasvim rasterećeni idete napred. LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati jednu zanimljivu osobu tokom danapnjeg dana. U kasnijem periodu vam sledi veza sa njom. ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme.

STRELAC

POSAO: Pred vama je šansa da ostvarite uspeh na polju posla. Možete da očekujete priliku da se dokažete. LJUBAV: Postigli ste veliki uspeh jer ste rešili sve nesuglasice sa voljenom osobom i sada uživate u toplini vašeg zajedničkog doma. ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete stabilizaciju na poslovnom planu. Nećete imati bilo kakve brige i probleme. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pred vama je povoljan dan za razgovor o proširenju porodice. Slobodni Jarčevi imaju priliku za novu vezu. ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Koga čeka SUDBONOSNI SUSRET, a ko će se ZALJUBITI U ŠEFA!

VODOLIJA

POSAO: Imate pred sobom dosta slobodnog vremena, niste ni malo opterećeni poslom danas. Prija vam takva atmosfera! LJUBAV: Možete da se nadate susretu sa osobom o kojoj ste dugo razmišljali... Uspećete da osvojite njeno srce! ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem.

NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj znak SIGURNO DOBIJA NOVAC, a evo kome će jedan SUSRET potpuno PROMENITI ŽIVOT!

RIBE

POSAO: Možete da očekujete odličan dan ako se bavite bilo kojim uslužnim delatnostima. LJUBAV: Odlično se osećate kada ste pored svog partnera koji kao da vam pruža pozitivnu energiju i neograničenim količinama. ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakve poroke.

Ovaj horoskopski znak koji SVI OBOŽAVAJU!
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.