DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ DONOSI SREĆU: Devica ispunjava sebi sve želje, Vaga radi na bračnoj sreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 07:26

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ DONOSI SREĆU: Devica ispunjava sebi sve želje, Vaga radi na bračnoj sreći

Lav umoran od obaveza, Blizanci žude za odmorom

Ovan

Boravak tri planete u vašem polju karijere doneće vam izuzetnu priliku da ostvarite ranije zacrtani cilj. Očekuje vas unapređenje. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage ili Blizanca. Tahikardija.

Bik

Ovaj period donosi vam poboljšanje odnosa sa kolegama i nadređenima. Atmosfera na poslu postaje daleko konstruktivnija, pa ni rezultati neće izostati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovaj dan donosi vam rešenje nekog dugotrajnog problema u okviru vaše porodice. Komunikacija sa partnerom se poboljšava. Napeti ste zbog prirode posla.

Blizanci

Danas vas očekuje kraće poslovno putovanje. Uspećete da proširite krug saradnika i to će vam doneti prosperitet. Odnos sa partnerom ulazi u mirnije vode. Uspešno ste prevazišli raniji nesporazum.

Bolovi u kolenima.

Rak

Poslovni pregovori koji su duže bili u zastoju, sada će ostvariti prvi veliki korak napred. Očekuje vas uspeh kroz saradnju sa prijateljima. Ovaj dan provodite u toploj atmosferi koja ispunjava vaš odnos sa partnerom, kao i vašu porodicu u celini. Problem sa debljinom.

Lav

Sada je naglašen akcenat na vašoj komunikacije, kao i na novac. Ovaj period doneće vam brojne sastanke i nove saradnje. Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa sa jednom šarmantnom Vagom. Premoreni ste.

Devica

Device koje se bave kreativnim radom i pisanjem, u ovom periodu mogu doživeti pravi prosperitet. Postići ćete uspeh kroz originalne poslovne ideje. Device koje su u vezi razmišljaju o formalizaciji svog odnosa. Stomačni problemi.

Vaga

Nezaposlene Vage očekuje dobra poslovna ponuda, ali će mnogo toga zavisiti od načina na koji se budu prezentovale. Venera u vašem znaku doprinosi tome da zračite posebnim magnetizmom i šarmom. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko posla. Loše varenje.

Škorpija

Zajednički imenitelj ovog dana predstavljaju uspešno zaključeni poslovni pregovori i nova saradnja. Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom. Period krize poverenja je iza vas. Sledi dalja harmonizacije vašeg odnosa sa partnerom. Nervoza.

Strelac

Dominantna tema čitavog ovog perioda je na finansijama. Odluke koje sad donesete biće od kritičnog značaja za čitav period do kraja godine. Ljubavna romansa sa osobom koja živi u drugom gradu ili u inostranstvu može se pretvoriti u mnogo više od avanture. Dehitratacija organizma.

Jarac

Stelijum u vašem znaku predstavlja vas kao glavnog aktera na astrološkoj pozornici. U ovom periodu desiće se stvari od ključnog značaja za vaš najveći napredak u karijeri. Ukoliko niste zadovoljni vašom vezom sa partnerom, ovih dana ozbiljno razmišljate o raskidu. Nervozni ste do kulminacije.

Vodolija

Pred vama se nalaze dve podjednako dobre poslovne opcije. Poslušajte svoju intuiciju, i to će vas povesti u najboljem pravcu. Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Glavobolja.

Ribe

Planete vam pružaju podršku za razvoj privatnog biznisa. Možete obnoviti neku staru saradnju sa firmom iz inostranstva. Period nepoverenja između vas i partnera potpuno vas je emocionalno iscrpeo. Sledi dalja stabilizacija. Odlično se osećate.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.