BIK traži podršku partnera, dok JARCA ubija pasivnost: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 10. dan MARTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2022, 08:49

BIK traži podršku partnera, dok JARCA ubija pasivnost: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 10. dan MARTA

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za 10. mart

Dnevni horoskop za 10. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dinamika na poslu. Ali vam je ipak potreban mir bar par sati. LJUBAV: Emocije ili principi. Odlučite ali poslušajte srce svoje. ZDRAVLJE: Malo ste nervozni.

BIK

POSAO: Vladate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacijom na radnom mestu. Odlični ste u saradnji sa mladima. LJUBAV: Trudite se da ulepšate atmosferu. Potrebna vam je podrška partnera. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam dobro ide. Mada niste zadovoljni sa novcem, zaradom. LJUBAV: Ponosni ste na uspeh u braku ali opet tražite nekog… ZDRAVLJE: Polenska kijavica.

RAK

POSAO: Previše ste iscrpljeni od strane drugih ljudi iz privatnog života. Posvetite se poslu bez njihovog uticaja. LJUBAV: Imate utisak da samo dajete. Očekujete preveliku pažnju od voljene osobe. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Na vrhu ste. Odličan dan za put, novac, napredak. LJUBAV: Razmišljate o avanturi, svakodnevica vuče u dosadu. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Postoji mogućnost za promenu posla. Pomoć od druge Device. LJUBAV: Danas provodite dan sa nekim ko vam je dobar drug, prijatelj. ZDRAVLJE: Stomak osetljiv.

VAGA

POSAO: Svesni ste svoje stručnosti. Niko vam nije ni do kolena. LJUBAV: Iznenadite partnera nekim zanimljivim komadom garderobe. ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Volite svoj posao, zato ste i uspešni. Ljubomora na sve strane. LJUBAV: Zaljubljeni ste. Bilo da ste slobodni ili u vezi. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Ne znate kojim putem da idete. Da li možete da izdržite ili pokrenete nešto novo. LJUBAV: Ako ste slobodni, prolazna veza vam predstoji. ZDRAVLJE: Alergijski kašalj.

JARAC

POSAO: Dajete sve od sebe, da završite projekat koji je davno započet. Saradnja sa Bikom. LJUBAV: Morate da napravite prvi korak. Pasivnost vas ubija. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

POSAO: Niste opterećeni poslom. Morate da se okrenete boljim ponudama koje će vas aktivirati. LJUBAV: Preterujete u hladnoći prema osobi kojoj se sviđate. Dajte šansu. ZDRAVLJE: Upala krajnika.

RIBE

POSAO: Nekada mislite o sebi sve najgore. Ali su vam samo potrebne nove ideje. LJUBAV: Emocije dostižu vrhunac. Srećni ste. ZDRAVLJE: Proverite hormonski status.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop za mart

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.