Lava PARTNER SMARA, škorpija RAZOČARANA... Pročitajte NEDELJNI HOROSKOP i budite korak ispred sudbine

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lava PARTNER SMARA, škorpija RAZOČARANA... Pročitajte NEDELJNI HOROSKOP i budite korak ispred sudbine

Saznajte sve prvi

Nekima trebaju promene, neke muči ljubav, a druge posao. Saznajte šta vas čeka i pokušajte da svoje potrebe, želje i osećanja usmerite na pravi put.

OVAN: Ova nedelja vam počinje turbulentno, pomalo krivite sebe jer ste prošle nedelje dosta stvari ostavili nezavršeno pa sada imate previše posla. Morate još dosta da radite dok ne stanete na noge. Pokušajte da pronađete osobu koja će vam pomoći. Ukućanima će smetati vaše neraspoloženje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je bolje da se distancirate od njih.Krajem nedelje ćete uživati sa partnerom, bićete srećni jer vam je davao podršku sve vreme. Slobodni Ovnovi su napokon sačekali svojih pet minuta. Vreme je da iz faze dopisivanja i upoznavanja pređete na konkretne stvari. Najbolji dan u ovoj nedelji je 23. i 24. oktobar.

BIK: Bikovi ove nedelje mogu očekivati uzbudljivu nedelju na polju posla. Probajte da se sve na miran način dogovorite sa kolegama i sa poslovnim saradnicima.Na kraju nedelju ponudite im zajednički izlazak, videćete da će to biti ludi provod. Sa partnerom planirajte u nedelju odlazak na izlet. Zapostavili ste ga i sada je vreme da izgladite odnose. Vaš partner želi da vam udovolji i šteta je da to ne cenite.Slobodni Bikovi neka potraže ljubav u svojoj blizini, to je osoba sa kojom se baš često viđate. Ove nedelje ne preterujte sa slatkišima. Najbolji dan u ovoj nedelji je 22. i 23. oktobar.

BLIZANCI: I dalje vas najviše brinu finansije, imate pomalo i razloga. Troškovi su vas iznenadili, a i neke stvari vas brinu oko posla. Na veći novac morate malo da pričekate. Sami ste krivi što vam je na poslu lošija situacija. Upotrebite svoj šarm i pokrenite se opet kao u stara vremena. Ukućani planiraju radove u kući, vama se to baš i ne dopada pa će doći do manjih svađa. Problemi sa partnerom mogu nastati zbog vaše nervoze i zbog vašeg trenutnog raspoloženja. Nezadovoljni ste i neraspoloženi pa to i pokazujete drugima. Slobodnim Blizancima će stara ljubav pokušati da se približi. Najbolji dan u ovoj nedelji je 27. i 28. oktobar.

RAK: Dobijate u poslednje vreme nove informacije u vezi posla, ali nikako da dođe dan da se to i realizuje. Zbog te neizvesnosti osećate nervozu i napetost. Proverite nekoliko puta informacije jer mogu biti netačne i lažne. Ako imate svoju firmu zaposlite još radnika, jer mnogo grešite i propuštate dobre prilike jer ne stižete sve sami. Potrebno vam je mnogo sna. Najbolje bi vam bilo da sa partnerom pobegnete na kratki odmor daleko od svih. Slobodni Rakovi bi trebali u ovoj nedelji da zaborave na ponos i da okrenu broj i pozovu simpatiju na piće. Najbolji dan u ovoj nedelji je 25. i 26. oktobar.

LAV: Kada je posao u pitanju vi tek treba da napredujete. Vreme će pokazati svoje i bićete nagrađeni. Vredno radite i šef će to prepoznati. Pozovite krajem nedelje stare prijatelje jer ćete uživati u njihovom društvu. Partner dosta brine o vama, a vas to malo i smara. Najbolje bi bilo da se na neko vreme malo distancirate. Tako ćete videti da li vredi da ulažete u tu vezu. Slobodni Lavovi mogu ući u tajnu vezu sa zauzetom osobom. Neki rođak će se iznenada pojaviti i ulepšati vam vikend. Najbolji dan u ovoj nedelji je 26. i 27. oktobar.

DEVICA: Osećate da imate dosta energije koju bi u narednom periodu bilo dobro da iskoristite za konkretne stvari. Sve što ste prethodnih meseci maštali i planirali sada možete da ostvarite. Iskoristite ovaj pozitivan period da postignete veliki uspeh na poslu. Sada snovi mogu postati stvarnost. Može vas iznenaditi poslovni put.Prijaće vam žensko društvo osobe koja živi u inostranstvu. Ako ste u braku ili vezi osećaćete se pomalo usamljeno. Slobodne Device vreme je da preuzmete inicijativu. Kontaktirajte osobu koja vam se sviđa i otvoreno joj pokažite emocije. Najbolji dan u ovoj nedelji je 23. i 24. oktobar.

VAGA: Morate biti pažljivi cele nedelje, jer vas svaki ishitren potez može skupo koštati. Najviše ste okrenuti poslu ali vam se čini kao da se sve sporo odvija. ne sviđaju vam se poslovni saradnici i možda bi bilo dobro da se upustite u nove ideje i poduhvate. Odložite potpisivanje ugovora a važne poslovne sastanke odložite za sledeću nedelju. Iskoristite partnerovu pozitivnu energiju da vam ulepša vikend. Slobodne Vage neka se slobodno upuste u avanturu sa osobom koja im je otvoreno dala do znanja da želi bliži kontakt. Najbolji dan u ovoj nedelji je 24. i 25. oktobar.

ŠKORPIJA: Pokušajte da se pokrenete na poslu, energija vam nedostaje. Pokušajte da motivaciju dobijete od koleginice. Potrebne su vam novine, aktivirajte svoju kreativnost. Čim osmislite plan odmah krenite u realizaciju. Dosta može da vam pomogne osoba koja je u inostranstvu. Moguće su stomačne tegobe. Partner je zainteresovan da vam pomogne u svemu, prihvatite to i iskoristite ovaj period da se još više zbližite. Slobodne Škorpije će doživeti razočarenje, jedna osoba nije baš bila iskrena prema vama pa vas je to skroz dotuklo. Najbolji dan u ovoj nedelji je 26. i 27. oktobar.

STRELAC: Ove nedelje krećete u realizaciju novog projekta. Osećate da vas jedna osoba na poslu ne voli, ali ste vi rešili da je pobedite svojom inteligencijom. Ove nedelje obavite sve vašne telefonske razgovore i poplaćajte sve račune. Provedite vikend sa ukućanima jer ste u poslednje vreme zaboravili na njih. Ako ste u braku ili dužoj vezi potrudite se da izbegnete sukob. Partner je dosta nervozan zbog svojih problema pa ako ga iskreno volite pokušajte da imate strpljenja za njega i da sačuvate odnos. Slobodni Strelčevi strpite se još malo. Najbolji dan u ovoj nedelji je 22. i 23. oktobar.

JARAC: Posao vam se ove nedelje i dalje širi, bez nekog vašeg velikog angažovanja.Budite spremni na kritike i potrudite se da to ne uzimate k srcu. Ne možete svima udovoljiti a to vas čini napetom. Zabrinuti ste zbog finansija, zato pripazite na novac i uzdržite se od trošenja na užitke i provod. Partner se može na neko vreme udaljiti od vas, to će vam dosta uticati na raspoloženje. Njegova nervoza nije vezana za vas, tako da imajte strpljenja i sve će brzo doći na svoje mesto. Slobodni Jarčevi će na neko vreme odustati od ljubavi. Prijaće vam da uživate u samoći i da se posvetite sebi. Najbolji dan u ovoj nedelji je 25. i 26. oktobar.

Vodolija: Obratite pažnju kako se ponašate prema drugim ljudima. Nervozni ste pa možete biti grubi prema drugima. Mnogima ćete delovati čudni , dok se neki mogu i uplašiti vašeg ponašanja. Odlazak na put i obilazak rođaka će vam prijati. Na poslu ćete dobiti nove kolege a vreme je i bilo da se nešto novo desi. Nova atmosfera će vas motivisati da se pokrenete. Zauzete Vodolije će biti nezadovolje svojom vezom. Partner vam je mnogo ljubomoran i to je počelo mnogo da vam smeta. Slobodne Vodolije će se imati prijatna iznenađenja na polju ljubavi. Najbolji dan u ovoj nedelji je 27. i 28. oktobar.

RIBE: Dosadio vam je dugogodišnji posao. Želite da započnete nešto novo gde bi upotrebili svoju kreativnost. Zainteresovaće vas neki kurs. Vreme vam je dobro za promene tako da iskoristite ovaj period. Odlazak na ples vam može pokrenuti energiju, oraspoložiće vas kontak sa novim ljudima i vreme provedeno uz muziku. Zauzete Ribe će ove nedelje imati velike izazove na emotivnom polju, zbližićete se sa osobom koja vam nudi tajnu vezu. Brzo ćete odustati od borbe i prepustićete se strastima. Slobodne Ribe će odustati od novih pokušaja i vratiti se partneru iz prošlosti. Najbolji dan u ovoj nedelji je 23. i 24. oktobar.

.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.