DANAŠNJI HOROSKOP: Emotivne nedoumice za Ovna, dobitak za Lava, Škorpija neoprezna

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAŠNJI HOROSKOP: Emotivne nedoumice za Ovna, dobitak za Lava, Škorpija neoprezna

Horoskop za 29. avgust.

POSAO

Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju vama na štetu.

LJUBAV

Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

DANAŠNJI HOROSKOP: Vage očekuje uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na poslu a OVAJ znak se upušta u TAJNU VEZU!

POSAO

Delujete neraspoloženo jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

DANAŠNJI HOROSKOP: Prilika za Ovna, Škorpija konačno PUCA od pozitivne energije

POSAO

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite diskretniji i suzdržani u rekacijama.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

POSAO

Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni i nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime. Procenite kada treba da preuzmete kontrolu.

LJUBAV

Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

SREĆNICI: Ova tri horoskopska znaka će se OBOGATITI u septembru

POSAO

Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku.

LJUBAV

Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSAO

Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da se neko poziva na vaša obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

DANAŠNJI HOROSKOP: Ribe će upoznati osobu koja će ih potpuno OČARATI, slobodne Vage sledi vam. . .

POSAO

U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika. Važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte popularne instant recepte.

LJUBAV

Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

POSAO

Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Zato, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

NUMEROLOGIJA SVETOG BROJA 3: Viktorija je dar OD BOGA, Lukasova ćerka rođena pod srećnom zvezdom!

POSAO

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.

LJUBAV

Voljena osoba u duhu dobrih namera pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSAO

Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze.

LJUBAV

Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

NEDELJNI HOROSKOP: Evo šta vas očekuje od 28. avgusta do 3. septembra!

POSAO

Neko ne odgovara na vaše zahteve i to dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu.

LJUBAV

Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja. Potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

POSAO

Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate samo iz ružicaste perspektive.

LJUBAV

Neko vas nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.