Policijski čas može da počne i u petak: Tiodorović o prvomajskim praznicima i opasnosti iza hladnog piva i vruće jagnjetine

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2020, 19:38

Policijski čas može da počne i u petak: Tiodorović o prvomajskim praznicima i opasnosti iza "hladnog piva i vruće jagnjetine"

Epidemiolog rekao da će konačna odluka biti doneta sutra na osnovu detaljne procene MOGUĆE su izmene termina policijskog časa za prvomajske praznike, a konačna odluka o tome se donosi sutra, rekao je epidemiolog Branislav Tiodorović govoreći o detaljima današnje rasprave na sednici Kriznih štabova. - Bilo bi bolje da ovi praznici budu pod nekom vrstom policijskog časa. Sutra ćemo imati detaljnu procenu, odluka se donosi sutra. Mi smo za to da ostanu mere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ali ne mora početak policijskog časa da bude u 18 časova, ne mora četvrtak da bude zahvaćen, može i od petka da počne. Veliki je pritisak da se taj policijski čas ukine za praznike. Većina ljudi poštuje, ali ima i onih koji će da kažu "Hladno pivo, vruća jagnjetina" i da unište sve što smo do sad uradili - rekao je Tiodorović gostujući na televiziji “Pink”.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Prvi maj

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka danas: "Moguće su izmene termina policijskog časa za prvomajske praznike"

Izvor: B92, 28.Apr.2020

Moguće su izmene termina policijskog časa za prvomajske praznike, rekao je epidemiolog dr Branislav Tiodorović...Ipak, konačna odluka o tome biće doneta u sredu..Kako je naveo, detaljna procena biće u sredu, a njegov stav, kao i stav struke, jeste da mere ostanu..."Ali ne mora početak policijskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.