Mile Kekin i Bajaga pesmom odgovorili na ludilo u regionu

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kekin i Bajaga pesmom odgovorili na ludilo u regionu

Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, i Momčilo Bajagić Bajaga uradili su duet "Atlantida" koji danas odjekuje regionom, piše portal Noizz. To bi, naime, možda bila samo jedna zanimljiva muzička saradnja, da joj nisu prethodili događaji u Karlovcu, koji su tu pesmu učinili svojevrsnim manifestom pomirenja u regionu.

Zajednička pesma Mileta i Bajage objavljena je nakon što se slegla prašina oko otkazivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nastupa Bajage i Instruktora u Karlovcu, na insistiranje hrvatskih ratnih veterana. Hladno pivo je bilo pozvano kao "zamena", ali je bend to odbio.

Sada su, kako prenosi Noizz, Bajaga i Mile snimili duet "Atlantida", koji predstavlja njihov komentar na celu situaciju.

Kako je Mile objasnio, pesma govori o prijateljstvu i prekidu prijateljstva u doba kad je sve “naopačke i ološ nosi značke”.

“Nakon svih tih događaja ovoga leta shvatio sam da bi mi baš Bajaga trebao da pocrtam poruku pesme. Poslao sam mu pesmu i iako vrlo retko peva tuđe pjesme, pristao je na saradnju. I tako smo snimili lep muško-muški duet”, objasnio je Mile u izjavi Jutarnjem listu.

Priznaje da je imao veliku tremu kad je Bajagi slao pesmu.

“Ipak je čovek napisao masu vrhunskih stvari. A što se moje famozne angažovanosti tiče, mislim da je to smisao rokenrola: reći svima što ih ide i ne biti po svaku cenu deo mase”, poručio je frontmen Hladnog piva.

Pesma se našla na Miletovom solo albumu ‘Kuća bez krova’.

Izvor: YouTube/CroRock Chanel
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.