Mile Kekin i Bajaga: Mi iz plemena Azri tu smo po kazni... VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kekin i Bajaga: "Mi iz plemena Azri tu smo po kazni..." VIDEO

Frontmen kultnog hrvatskog pank rok benda Hladno pivo Mile Kekin pre tri dana je objavio svoj solo album "Kuća bez krova".

Jedna od pesama koja se na njemu nalazi odmah je privukla veliku pažnju javnosti. Reč je od duetu sa Momčilom Bajagićem Bajagom, koji je Miletu pritekao u pomoć otpevavši sa njim pesmu "Atlantida".

Hladno pivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, inače, letos odbilo da bude zamena za Bajagu, čiji su nastup na Danima piva u Karlovcu, početkom avgusta, zabranili hrvatski "branitelji", podseća Index.

Neposredno posle tog incidenta, najavljena je njihova potencijalna saradnja. Ona je sada i ostvarena na samostalnom albumu Mileta Kekina.

Atlantida

"...brate moj s Atlantide, gledaj što vrijeme ide,

Mi iz plemena Azri tu smo po kazni,

Brate moj s Atlantide,

Ovo je za nas apatride,

Bez zastave i himne..."

"Bez zastave i himne,

Jedan smo drugom odraz,

Jedan drugom krilo,

I krunski dokaz,

Da nas je stvarno bilo"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.