Izvor: Popboks, 06.Mar.2012, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno pivo u Kragujevcu

Zagrebački bend Hladno pivo će 30. marta u dvorani Šumadija u Kragujevcu održati koncert, koji će biti prvi u nizu promotivnih događaja pred održavanje drugog Arsenal festa 14, 15. i 16. juna u zanimljivom prostoru na otvorenom koji se zove Knežev arsenal
Pogledaj vesti o: Pivo,   Kragujevac

Nastavak na Popboks...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladno Pivo u Kragujevcu

Izvor: Kontra magazin, 06.Mar.2012

Zagrebačko Hladno pivo će 30. marta u dvorani Šumadija u Kragujevcu održati koncert, koji će biti prvi u nizu promotivnih akcija pred održavanje drugog Arsenal festa 14, 15. i 16. juna ponovo u jedinstvenom prostoru na otvorenom - Kneževom arsenalu. Prvi Arsenal u tri dana prošlog juna...

Nastavak na Kontra magazin...

Hladno pivo najava Arsenala

Izvor: SEEcult.org, 07.Mar.2012, 01:04

Zagrebački bend Hladno pivo najaviće 30. marta u dvorani "Šumadija" u Kragujevcu drugo izdanje Arsenal festa, koji će biti održan od 14. do 16. juna u jedinstvenom prostoru na otvorenom - Kneževom arsenalu.

Nastavak na SEEcult.org...

Hladno pivo najavljuje novi Arsenal fest

Izvor: SvetGitara.com, 07.Mar.2012

Zagrebački bend Hladno pivo 30. marta u Kragujevcu će održati koncert, koji će biti prvi u nizu promotivnih akcija pred održavanje drugog "Arsenal festa".

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.