Hladno pivo pred fanovima na koncertu - i kao predgrupa

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno pivo pred fanovima na koncertu - i kao predgrupa

Bend Hladno Pivo proslavio je svoj 30. rođendan sa oko 7.000 obožavalaca, koji su pevali više od dva sata hitove ovog kultnog benda, saopštili su organizatori. Bend je fanovima priredio iznenađenje tako što je nastupio, pod drugim imenom, i kao predgrupa.

Koncert je počeo u 21 čas svirkom benda "(ne)normalni" svirajući svoje autorske pesme – "Maske su pale", "Nekompatibilnosti", "Slika neprilika" i druge.

 Najveći broj fanova je stigao posle 21 čas, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pa je u jednom trenutku ulaz bio preopterećen, što je izazvalo zastoj. Problem je ubrzo rešen, a bend nije počeo svirku dok svi nisu ušli, navode organizatori.

U 22 časa na binu su, kao druga najavljena predgrupa, izašli "Savršeni marginalci" i izazvali oduševljenje publike, jer su svi tek u tom trenutku shvatili da je to ustvari sam bend "Hladno Pivo" i da su sami sebi predgrupa.

"Mi smo Savršeni marginalci i želimo da čujete kako je Pivo zvučalo dok nisu postali komercijala", rekao je Mile Kekin i izazvao smeh i odobravanje publike.

"Sada ćete čuti šta su svirali na njihovom prvom koncertu u SKC-u" dodao je Mile i zapevao "Pjevajte nešto ljubavno".

"Savršeni marginalci" su otpevali deset pesama sa početka karijere "Piva", a potom su momci ređali najveće hitovi – "Mojoj majici", "Svijet glamura", "Ne volim te", "Šamar", "Samo za taj osjećaj", "Zimmer Frei", "Messi", "Soundtrack za život", "Trening za umiranje" i mnoge druge.

Posle više od dva sata pravog spektakla i dva bisa koncert je završen u žestokom ritmu, a sedam hiljada ljudi je pevalo: "Nije sve, nije sve tako sivo, kad imaš s nekim otić` na pivo", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo,   Pivo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.