ZLODELO ga koštalo karijere:  OVO je saradnik Hilari Klinton koga MRZI cela nacija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLODELO ga koštalo karijere: OVO je saradnik Hilari Klinton koga MRZI cela nacija (FOTO)

Zakonski osuđen i javno osramoćen

Bivši član američkog Kongresa Entoni Vejner osuđen je danas povodom optužbe za seksualno uznemiravanje 15-godišnje devojčice.

Vejner je osuđen na 27 meseci zatvora nakon što se prethodno izjasnio kao kriv povodom optužbe da je slao neprikladnan materijal maloletnici.

Tužilaštvo je saopštilo da je on prekršio zakon time što je stupio u nezakonit odnos sa 15-godišnjakinjom putem Skajpa i Snepčeta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Anthony Weiner may never be cured, says noted pervert expert pic.twitter.com/V7m99t7bNJ

— The Daily Edge (@TheDailyEdge) 25. септембар 2017.

Navika praktikovanja "sekstinga" uništila je njegovu karijeru u Kongresu, kandidaturu za gradonačelnika, kao i njegov brak sa Humom Abedin, bivšom saradnicom Hilari Klinton.

Ta priča postala je problem pri završetku izborne trke u SAD 2016, kada je tadašnji direktor Federalnog istražnog biroa Džejms Komi citirali mejlove koji su pronađeni u laptopu koji je koristio Vejner kako bi opravdao ponovo pokretanje istrage o privatnom kompjuterskom serveru Hilari Klinton.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.