(VIDEO) BIL KLINTON: Ponekad poželim da nisam u braku sa Hilari!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BIL KLINTON: Ponekad poželim da nisam u braku sa Hilari!

Bivši predsednik Amerike, Bil Klinton koji je ujedno i najveća podrška svojoj supruzi Hilari na predstojećim predsedničkim izborima, izjavio je da bi voleo da se Hilari i on nikada nisu venčali.

Great talking to voters and volunteers in New Hampshire today. Don't forget to vote! Today is the day! pic.twitter.com/OV5RYztK21

On je ovo rekao na skupu pristalica u Nju Hempširu gde je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da bi sve bilo mnogo lakše jer bi u slučaju da nisu venčani, on mogao da priča šta god hoće.

"Sometimes when I'm on a stage like this I wish we weren’t married," says @billclinton intro'ing his wife."So i can say what I really think"

Pre nego što je posle uvodnog govora najavio Hilari, Klinton je istakao kako nije mislio ništa negativno.

"Ja sam srećan sa Hilari" istakao je Klinton.

Podsetimo, na glasanju u Nju Hempširu, senator iz Vermonta Berni Sanders, za više od 20 odsto je potukao svoju glavnu protivkandidatkinju u Demokratskoj stranci Hilari Klinton.

(Njujork Dejli)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Klinton: Volio bih da nisam u braku Hilari (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016

VAŠINGTON - Bivši predsjednik Amerike, Bil Klinton koji je ujedno i najveća podrška svojoj supruzi Hilari na predstojećim predsjedničkim izborima, izjavio je da bi volio da se Hilari i on nikada nisu vjenčali...On je ovo rekao na skupu pristalica u Nju Hempširu gdje je dodao da bi sve bilo mnogo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.