Tramp imitira Hilari: Ne može da napravi 15 koraka do auta

Izvor: B92, 02.Okt.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp imitira Hilari: Ne može da napravi 15 koraka do auta

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp ponovo se rugao svojoj rivalki Hilari Klinton ovoga puta zbog njenog zdravstvenog stanja.

Klintonova je pre nekoliko nedelja imala problema prilikom ulaska u automobil, a u medijima se pojavila informacija da boluje od pneumonije.

“Imate ženu, ona bi trebalo da se bori za mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari, a ne može da napravi 15 koraka do automobila”, rekao je Tramp u Pensilvaniji.

Tramp je takođe i imitirao rivalku.

“Ona se sada odmara kod kuće, priprema se za sledeći govor, koji će trajati oko 15 minuta za dva ili tri dana”, dodao je Tramp.

Republikanac je takođe naveo da planira da bude “još neprijatniji” kada su u pitanju Bil Klinton i njegove afere kako bi nervirao Hilari Klinton.

“Ona je neprijatnam, ali ja mogu da budem gori”, naglasio je Tramp.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.