Hilari izabrala: Pre bi s Putinom nego s Trampom na ručak

Izvor: B92, 07.Sep.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari izabrala: Pre bi s Putinom nego s Trampom na ručak

Kandidatkinja za predsednicu SAD Hilari Klinton pre bi ručala s ruskim liderom Vladimirom Putinom, nego sa svojim konkurentom Donaldom Trampom.

Do tog zaključka došli su novinari koji su leteli sa Klintonovom i njenim predizbornim štabom u avionu, piše „Dejli mejl“.

U SAD postoji zabava kada novinari koji prate određenog političara, a koji sede na drugom kraju aviona, pokušavaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobace do njega pomorandže na kojima je napisano pitanje. Ovog puta do Klintonove je „došla“ pomorandža sa pitanjem sa kim bi radije večerala. Ponuđeni odgovori su bili: Putin ili Tramp.

Voćku je uhvatio njen pres-sekretar Nik Meril. On je zaokružio odgovor „Putin“, nakon izjave Klintonove da je ona „jedanput večerala sa stranim liderom“, piše „Dejli mejl“. Klintonova je više puta optuživala ruske specijalne službe za umešanost u hakerske napade na servere Demokratske stranke SAD. Osim toga, ona je kritikovala Trampa da podržava predsednika Rusije, prenosi "Sputnjik".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hilari izabrala: Prije bi sa Putinom nego sa Trampom na ručak

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2016

VAŠINGTON - Kandidatkinja za predsjednicu SAD Hilari Klinton prije bi ručala s ruskim liderom Vladimirom Putinom, nego sa svojim konkurentom Donaldom Trampom...Do tog zaključka došli su novinari koji su letjeli sa Klintonovom i njenim predizbornim štabom u avionu, piše „Dejli mejl“...U SAD...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.