Hilari Klinton o svojoj fotografiji sa rukom preko usta

Izvor: S media, 05.Maj.2011, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton o svojoj fotografiji sa rukom preko usta

Hilari Klinton "pojma nema" šta je videla kada je stavila ruku preko usta, u trenucima dok je gledala prenos napada na skrovište Osame Bin Ladena u Pakistanu.

Američka državna sekretarka Hilari Klinton izjavila je danas da "pojma nema" šta je tačno videla kada je stavila ruku preko usta, u trenucima dok je u društvu predsednika SAD Baraka Obame i zvaničnika nacionalne bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gledala živi prenos napada na skrovište Osame Bin Ladena u Pakistanu.

Najmlađa Osamina žena štitila ga telom!

Rojters: Slike ubijenih saradnika Bin Ladena (FOTO)

Zašto Bela kuća krije mrtvog Bin Ladena? (VIDEO)

Gest Klintonove i njen izraz lica ovekovečeni su na fotografji koja je postala simbol operacije u kojoj je likividiran Bin Laden, vodja terorističke mreže Al Kaida.

Klintonova je izjavila danas u Rimu da je gledanje napada bilo "38 najintenzivnijih minuta" u njenom životu, ali je dodala da njen izraz lica i činjenica da je rukom pokrila usta nemaju nikakvo posebno značenje.

Američka državna sekretarka, koja pati od alergija, ukazala je da je to mogao biti samo njen pokušaj da priguši kašalj ili kijanje.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.