DANAS JE MOJE SRCE NA MESTU, TERORISTI NISU USPELI Hilari Klinton oduševljena Bajdenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 09:48

"DANAS JE MOJE SRCE NA MESTU, TERORISTI NISU USPELI" Hilari Klinton oduševljena Bajdenom

Predsednik SAD, Džo Bajden, potpisao je juče čim je stigao u Belu kuću, samo nekoliko sati nakon inauguracije, 15 predsedničkih ukaza i 2 naredbe

Hilari Klinton, bivša američka državna sekretarka i kandidatkinja za predsednicu SAD na izborima 2016. godine ocenila je da je Džo Bajden "stvoren za ovaj trenutak istorije".

- Smatram da su ovaj trenutak i Bajden stvoreni jedno za drugo. Osećam olakšanje i zahvalnost što smo mogli da prisustvujemo transferu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << političke moći na miran način. To je veoma značajno, jer smo pre dve nedelje na Kapitolu imali pljačkaše i teroriste koji su pokušali da stopiraju demokratiju. Danas je moje srce na mestu - rekla je Klintonova, prenosi CNN.

federalnim agencijama, pokušavajući da brže i agresivnije demonira nasleđe svog prethodnika Donalda Trampa, piše CNN.

Kako saznaje CNN od jednog zvaničnika nove američke administracije, među potpisanim ukazima su i oni kojima se poništava Trampova nareba o zabrani ulaska u Ameriku građanima zemalja sa većinskim muslimanskim stanovništvom i ukaz o obustavi izgradnje zida duž granice sa Meksikom.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.