ATENTAT NA SOROŠA I HILARI?! Bio je spreman da POVUČE OBARAČ, hteo je da OČISTI AMERIKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATENTAT NA SOROŠA I HILARI?! Bio je spreman da POVUČE OBARAČ, hteo je da OČISTI AMERIKU (FOTO)

Lari Hopkins, vođa naoružane grupe koja zaustavlja migrante koji ilegalno pređu u Sjedinjene Države iz Meksika hvalio se da se obučavao da ubije bivšeg predsednika Baraka Obamu i Hilari Klinton, izjavio je danas agent FBI.

Hopkins, lider grupe Ujedinjene ustavne patriote (UUP), čiji pripadnici oružanih snaga tvrde da su pomogli američkim zvaničnicima da uhapse oko 5.600 migranata u pustinji u Novom Meksiku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u poslednjih 60 dana, uhapšen je u petak zbog optužbi za nezakonito posedovanje oružja.

Larry Hopkins arrest sparks battle at southern border https://t.co/2ydUcdb8vU pic.twitter.com/0SptE1URYX

— CBS News (@CBSNews) April 22, 2019

FBI je u sudskim papirima podnesenim u ponedeljak saopštio da su 2017. godine svedoci optužili Hopkinsa da je UUP planirao ubistvo Baraka Obame, bivše demokratske predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton i finansijskog maganta Džorga Soroša.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Militantna grupa planirala UBISTVO Obame i Hilari Klinton

Izvor: Blic, 22.Apr.2019

Lari Hopkins, vođa naoružane grupe koja zaustavlja migrante koji ilegalno pređu u Sjedinjene Države iz Meksika hvalio se da se obučavao da ubije bivšeg predsednika Baraka Obamu i Hilari Klinton, izjavio je agent FBI.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.