ZVER NAD ZVERIMA! Ako ste gejmer, ovaj laptop je stvoren za vas! Cena? E, ona možda nije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVER NAD ZVERIMA! Ako ste gejmer, ovaj laptop je stvoren za vas! Cena? E, ona možda nije! (VIDEO)

Uvek su bili skupi.

Gejmeri su posebna sorta "kompjuteraša", a san svakog od njih je što jača, brža i bolja mašina. I nikad nije dovoljno.

Firma MSI donosi laptop koji je stvoren za igranje, i njegove komponente govore same za sebe. "GT75 titan" poseduje Intelov procesor i9, GeForce GTI GTC 1080 grafičku karticu sa 8Gb ram-a, ekran od 17, 3 inča, 32 Gb operativne memorije, terabajt prostora... da ne zamaramo i navodimo redom, i sve ostale komponente su najnovije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << generacije, ali jasno vam je da ovde imamo posla sa ozbiljnom mašinom.

Naravno, ona ima i ozbiljnu cenu - u SAD-u košta oko 4.500 dolara. Zna se, ko hoće da igra na ultra podešavanjima, mora da spremi pare. Ili opljačka banku, daleko bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.