ŽESTOKA ZABRANA NA JUTJUBU! Ovakvi video snimci više neće moći da osvanu na popularnom sajtu - SMRTNA opasnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKA ZABRANA NA JUTJUBU! Ovakvi video snimci više neće moći da osvanu na popularnom sajtu - SMRTNA opasnost!

Ozbiljna odluka!

Jutjub je zabranio video snimke u kojima se prikazuju opasne ili emocionalno uznemirujuće scene i podvale. To je potez koji dolazi nakon što su neki od takozvanih "izazova" rezultirali povređivanjem pa čak i smrtnim slučajevima.

Iz te kompanije su naveli da takvom materijalu nema mesta na Jutjubu, piše BBC.

Momak iz Bosne napravio aplikaciju koja spaja one koji imaju previše hrane sa ljudima koji su GLADNI

Ipak, čini se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kompanija ne uspeva da sprovodi svoja postojeća pravila oko neprikladnih sadržaja. Prema izveštaju BuzzFeed-a, videosnimci koji prikazuju ili aludiraju na nasilje i pornografiju još uvek se nalaze na tom kanalu, uprkos obećanju iz prošle godine da će se takav materijal ukloniti. Neki od tih videa imaju i više miliona pregleda.

Iz kompanije navode da "agresivno rade na sprovođenju pravila".

Mnogi smatraju da će sprovođenje novih pravila o zabrani prikazivanja opasnih podvala biti još teže, s obzirom na to da nije baš jasno šta se smatra štetnim i opasnim, a šta ne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.