WhatsApp testira opciju čuvanja najosetljivijih poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2022, 15:08

WhatsApp testira opciju čuvanja najosetljivijih poruka

Iako je ova opcija još uvek u fazi testiranja, a članovima grupe za Beta testiranje bi tek trebalo da postane dostupna u sledećim sedmicama, "obični" korisnici moraće još malo da se strpe.

Kad je WhatsApp uveo opciju poruka koje nestaju nakon određenog vremena, brojni su korisnici iskoristili tu mogućnost kako bi, u dopisivanju s kontaktima, poslali neku osetljivu informaciju. Bilo da se radilo o fotografiji, adresi ili broju bankovnog računa.

Ali, šta ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam je neko poslao takvu informaciju koju biste ipak želeli da sačuvate za kasnije? Upravo o tome trenutno razmišljaju u WhatsAppu i rade na opciji koja bi korisnicima omogućila da i takve poruke sačuvaju.

WhatsApp is working on keeping messages in disappearing chats!

The ability to prevent some disappearing messages to disappear is under development on WhatsApp beta for Android, iOS, and Desktop.https://t.co/d9rOu36MGR

— WABetaInfo (@WABetaInfo) May 25, 2022

WABetaInfo otkrio je da se trenutno testira opcija koja bi omogućila čuvanje takvih, osetljivih poruka, u posebnom sandučetu. Prema snimcima ekrana koje su objavili, sanduče bi se zvalo "Kept Messages" odnosno Sačuvane poruke, a navodno bi bilo dostupno i u razgovorima jedan-na-jedan, kao i u onim grupnim.

Naravno, pod uslovom da u WhatsAppu zaista i odluče da omoguće korisnicima da takve, osetljive, poruke čuvaju za kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.