Veritas prikazao vrhunski sistem za zaštitu podataka sa značajno pojednostavljenim iskustvom korišćenja

Izvor: ItRešenja.com, 23.Sep.2018, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veritas prikazao vrhunski sistem za zaštitu podataka sa značajno pojednostavljenim iskustvom korišćenja

Nova verzija Veritas NetBackup-a modernizuje način na koji poslovni korisnici prave rezervne kopije i vrše povraćaj podataka unutar sopstvene organizacije i u “oblaku”.

Dizajniran sa novim funkcionalnostima za bekapovanje VMWare i drugih virtuelnih mašina

Kompanija Veritas Technologies, svetski lider po tržišnom učešću u oblasti zaštite podataka preduzeća,danas je prikazao Veritas NetBackup 8.1.2 sa značajno unapređenim >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << korisničkim okruženjem koje pojednostavljuje način na koji službenici iz svih delova organizacije mogu bez napora štiti svoje podatke i virtuelna radna okruženja.

Nova verzija 8.1.2softvera Veritas Net Backup pruža korisnicima najbolju zaštitu podatakau klasi, kao i usavršeno iskustvo korišćenja dizajnirano od strane neprikosnovenoglidera na tržištu. Sa intuitivnim korisničkim radnim okruženjem koje omogućava autorizovanim službenicima kompanije da lako zaštite i nadziru svoje podatke, smeštene unutar organizacije ili u sklopu multi-cloud okruženja, Veritas NetBackup pojednostavljuje svakodnevne aktivnosti i daje zaposlenima moć da obavljaju važnu ulogu upravljanje podacima u svom sektoru.

“Eksplozijakoličine podataka i potreba za njihovom zaštitom, kombinovana sanovim tehnologijama, radnim zadacima zasnovanim na mobilnim aplikacijamaponovo oblikuju  očekivanja korisnika ipodstičunove zahteve za konzistentnim, ali ipak i personalizovanim iskustvima,”rekla jeDžejnŽu,stariji potpredsednik zazaštitu podataka u kompaniji Veritas. “Korisničko iskustvo je jedan od kritičnih prioriteta na koji se danas fokusiramo. Pojednostavljivanje, standardizovanje i objedinjavanje izgleda i načina korišćenja našeg NetBackup korisničkog interfejsa predstavlja prvi korak na tom važnom putovanju.”

Sa novim, modernizovanim interfejsom Veritas NetBackup 8.1.2, svim autorizovanim korisnicima, uključujući bekapadministratore,sad je omogućeno da bezbednopristupaju i upravljaju bekapovanjemi oporavkom kompanijskih podatakauz samo nekolikoklikova, koristeći svoje mobilne uređaje i tako uštede vreme u svakodnevnom operativnom radu.Krozintegracijusa“Veritas Smart Meter” web servisom, korisnici mogu da lako uoče bilo kakav problem,vide izveštaj o korišćenju kapaciteta i preduzmu poteze kako bi njihove bekap operacije glatko tekle.

Bliskija integracija sa VMwarei operativnim okruženjima sledeće generacije

Novi Veritas NetBackup 8.1.2 objedinjuje zaštitu podataka za multi-cloud, virtuelna, fizička i okruženja naredne generacije, sapetabajtnim performansama, a sve preko jedinstvene konzole koja raspolaže svim opcijama.Osmišljen da zaštiti data resurse u tradicionalnim IT okruženjima,kao i u velikim platformama za analitiku podataka,Open Sourcebaze i hajperkonvergirane infrastrukture, NetBackup je sposoban da se izbori sa bilo kojim poslom koji mu savremeni data centar može zadati.

Veritas NetBackup 8.1.2 takođe nudi povećanu funkcionalnost i mogućnost bekapovanja VMware instalacija na nivou čitavog preduzeća, kao i integraciju sa ostalimsavremenim radnim infrastrukturama. To je postignuto kroz trenutni pristup sistemimapreko novog interfejsa i mogućnosti da izvrši povraćaj pojedinačnog fajla bez posredovanja agenta.NetBackup podržavaHadoop, Nutanix, MySQL, PostgreSQL, MariaDB, SQLite, HBase iMongoDB.

Zaštita podataka svetske klase – na jednostavan način

Poseban tim dizajnera je oformljen da modernizujekorisnički interfejs NetBackup-a,Veritas-ovog vodećeg rešenja, i kompletnogVeritas-ovog proizvodnog portfojija, sa ciljem da se omogući dobro iskustvo korišćenja za korisnike širom sveta,objedine rezultati raznorodnihtimova, centralizuju informacije o korisnicima i obezbedi visok kvalitet korisničkih iskustava. Pojednostavljujući zaštitu podataka, Veritas može da pomogne korisnicima da ostvare kraće vreme izbacivanja proizvoda na tržište i obezbedi im uslove da se brže adaptiraju na promenljive tržišne uslove.

Tokom protekle godine, Veritas-ovi timovi dizajnera su prikupili povratne informacije od više hiljada korisnika ipartnera širom sveta, da bi mogli da razumeju kako to oni koriste Veritas-ova rešenja tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda. Dizajn timovi su inkorporirali ove povratne informacije i doterali radne procese i tokove NetBackup-akako bi povećali upotrebljivost i pomogli korisnicima da pojednostave sve zadatke bekapovanja i povraćaja podataka.

“Da bismo poboljšali korisničko iskustvo, potrebna nam je mogućnost da brzo zaštitimo,povratimo podatke i dobijemo izveštajeo svojim radnim opterećenjima i podacima,”rekao je Andre O’Brien, menadžer za infrastrukturu i operacije grada Albukerkija. “Pomoću novog interfejsa Veritas NetBackup-a,moći ćemo da ne samo pokrećemo sve ove dnevne operacije lakše i efikasnije, već ćemo takođe omogućiti zaposlenimau različitim sektorima da sami štite svoje podatke i vrše povraćaje podataka iz bekapa, kad god im je to potrebno.”

Integrisanibekap preduzeća u “oblaku” pomoću VeritasCloudPoint 2.1rešenja

Pomoću nove opcije za automatizaciju u sklopuVeritas NetBackup 8.1.2rešenja i integracije sVeritas CloudPoint 2.1 rešenjem za zaštitu podataka zasnovanom na snimcima (snapshots) podataka, organizacijama je postalo lakše i brže nego ikada pre da upravljajuobimnim i složenim okruženjima za zaštitu podataka koje se protežu kroz više “oblaka” i u skladištima lociranim unutar kompanije.

“Poslovni subjekti traže tehnologiju koja im omogućava da pojednostave i glatko bekapuju i vrše povraćaj podataka iz bekapa, gde god da su oni smešteni i prenosi izvesne odgovornosti na same poslovne korisnike” izjavio je Christophe Bertrand, starijianalitičar, Grpa za strategiju preduzeća. “Korisničko iskustvo će imati značajnog uticaja na uspeh ovih inicijativa. S novim interfejsom NetBackup-a i strateškom fokusu kompanije na korisničko iskustvo, Veritas omogućava klijentima da štite svoja radna okruženja i vrate ih u funkciju praktično istog trenutka,kad su im potrebni podaci.”

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Veritas prikazao vrhunski sistem za zaštitu podataka sa značajno pojednostavljenim iskustvom korišćenja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Sep.2018

Nova verzija Veritas NetBackup-a modernizuje način na koji poslovni korisnici prave rezervne kopije i vrše povraćaj podataka unutar sopstvene organizacije i u „oblaku“. Dizajniran sa novim funkcionalnostima za bekapovanje VMWare i drugih virtuelnih mašina Kompanija Veritas Technologies, svetski...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.