VELIKA PROMENA NA JUTJUBU OD DANAS: Skroz novi SAJT! Odmah upišite OVO u gugl (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA PROMENA NA JUTJUBU OD DANAS: Skroz novi SAJT! Odmah upišite OVO u gugl (VIDEO)

Da li vam se dopada?!

Od praćenja koncerata uživo do popularnih videa kao što su "Bohemian Rhapsody", "Thank u, next" ili "Slađana", ljudi širom sveta koriste YouTube kako bi otkrili novu muziku i bili deo muzičke kulture.

Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, korisnici su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste nekoliko muzičkih aplikacija zajedno sa YouTubeom. Ovome će uskoro doći kraj, jer je od danas svim korisnicima u Srbiji dostupan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << YouTube Music.

YouTube Music je nova muzička streaming usluga stvorena za slušanje, koja omogućava pretraživanje, lakše istraživanje i jedinstvenu personalizaciju celog sveta muzike. Sve je na jednom mestu. Ne samo muzički spotovi već i zvanični albumi, singlovi, remix verzije, live nastupi, obrade, kao i muzika koju je skoro nemoguće naći bilo gde drugo, osim na YouTubeu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.