UOPŠTE NIJE LAKO: EVO kako da od lošeg naziva domena dođete do ODLIČNOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOPŠTE NIJE LAKO: EVO kako da od lošeg naziva domena dođete do ODLIČNOG

Nimalo jednostavno...

Entuzijazam sa kojim se kreće u izradu sajta često splasne već na prvom koraku – registraciji naziva domena. Logično je da domen ima isti naziv kao i vaša firma ili proizvod, ali je velika verovatnoća da je odgovarajući domen već zauzet, osim ako svojoj firmi niste dali veoma egzotično ime.

Nakon što ste iscrpeli sve logične kombinacije reči, postajete svesni da morate praviti kompromise. Kao i obično kad od izvora ide mnogo putića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško je odabrati pravi, ali evo par sugestija koje vam mogu pomoći da napravite najbolji izbor.

Kao što možete videti, mnogo je prepreka na putu do dobrog naziva domena, ali se vredi potruditi, jer će vam se trud višestruko isplatiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.