SAVRŠENO ZA SNEŽNE DANE: Krv i sneg - pucačina Metro exodus izlazi sedam dana ranije od najavljenog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVRŠENO ZA SNEŽNE DANE: Krv i sneg - pucačina "Metro exodus" izlazi sedam dana ranije od najavljenog (VIDEO)

Treći deo čuvene franšize.

Godinu i po dana nakon najave na sajmu E3, razvojni tim 4A Games je završio novi FPS u mračnom post-apokaliptičnom svetu.

Prošlo je pet i po godina od izlaska druge igre u FPS serijalu "Metro", inspirisane svetom iz romana koje je napisao ruski autor Dmitrij Glukovski. Razvojni tim 4A Games je nakon toga samo izdao neplanirane Reduks verzije originala i nastavka u kojima su obuhvatili sav DLC i implementirali grafička poboljšanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kad su završili s tim, bacili su se na izradu treće igre koju su nam prvi put pokazali na sajmu E3 2017. godine.

Metro Exodus je odmah izgledao izuzetno impresivno. Po prvi put u serijalu nećemo većinu vremena provesti u klaustrofobičnim tunelima, iako će i toga biti, nego će Artjom i ekipa udahnuti malo svežeg vazduha na otvorenom. Tamo će ih naravno dočekati svakakve mutirane spodobe, tako da im je možda bolje bilo da se nisu odlučili za putovanje na istok Rusije.

Izdavač Deep Silver je sada objavio kako je rad na igri završen (došli su do Gold faze) i kako će zbog toga igra izaći nešto ranije nego što je bilo najavljeno. Metro Exodus je već jednom bio odgođen, jer je razvojni tim svojim fanovima hteo da osigura najbolje moguće iskustvo, ali će igra umjesto 22. februara sada postati dostupna 15. februara za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.