SAD SU I TESTIRANI! Novi Ajfoni imaju žestoku GREŠKU! 7 od 8 telefona je NEISPRAVNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD SU I TESTIRANI! Novi Ajfoni imaju žestoku GREŠKU! 7 od 8 telefona je NEISPRAVNO! (VIDEO)

Ovo je katastrofa.

Kompanija Epl nedavno je izbacila sve flegšip modele, Ajfon XS i Ajfon XS maks, a korisnici su već primetili ozbiljnu grešku na ovom, najskupljem modelu mobilnog telefona pomenute kompanije.

Problem je u tome što punjač ne primećuje telefon kada ga priključite u struju, ako je bilo "uspavan". Tek kada pritisnisete dugme za uključivanje telefona, punjač prepoznaje da je uključen u uređaj i tek onda počinje da ga puni. Neki korisnici se čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žale da punjač jednostavno ne radi kada je uključen u struju i trebalo bi da puni telefon.

Autor Jutjub kanala je testirao sve nove telefone iz Epla, i primetio je da problem ima upravo najjači uređaj, Ajfon XS. Osim toga, kada je punjač uključen, XS ne reaguje na dugme za uključivanje telefona. Čak sedam od osam testiranih modela imaju neku vrstu problem sa punjenjem.

Dakle, suviše, suviše grešaka i problema za telefon koji košta preko 1.000 dolara... Zamislite koliko biste bili besni, da odvojite toliko novca, a ne možete da ga napunite preko noći. Epl još nije reagovao na pritužbe miliona korisnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.