REMEK-DELO DOBIJA NASTAVAK: Mrak, užas i ludilo - dolazi Darkest Dungeon 2 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMEK-DELO DOBIJA NASTAVAK: Mrak, užas i ludilo - dolazi "Darkest Dungeon 2" (VIDEO)

Pećine su otvorene.

Ljubitelje RPG-ova i potezne borbe 2016. godine dočekao je Darkest Dungeon, igra u kojoj je veliki naglasak stavljen na psihičko zdravlje vaših likova. Tamnice i prostori koje su istraživali, kao i neprijatelji s kojima su se susretali ostavljali su velike posledice na njihovu psihu, pod uslovom da su ostali živi, a na vama je bilo da sve to izbalansirate i uspešno sasečete neprijatelje koji se ispred vas nalaze.

JAVNOST PODELJENA: Ova aplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam omogućava da TAJNO PRATITE vaše dete na svakom koraku

Igra je već u "Early Accessu" bila hit i nakon toga je postajala sve popularnija, a razvojni tim Red Hook Studios je nastavio s radom na njoj i posle izlaska konačne verzije. Dobili smo tri veća DLC-a, da bi sada na red došla najava punokrvnog nastavka. Ime je jednostavno Darkest Dungeon 2 i tim je neke detalje ekskluzivno podelio portalu PC Gamer.

pic.twitter.com/TZ7isDxTvr

— Darkest Dungeon (@DarkestDungeon) 19. фебруар 2019.

Nisu spremni u ovom trenutku otkriti puno o novom svetu ludila kojeg pripremaju, ali zna se sledeće: šest klasa iz originala se vraća (Plage Doctor, Leper, Grave Robber, Man-at-Arms, Hellion i Highwayman), igrači će dobiti priliku da istraže malo veći deo sveta, borba će biti slična, ali više dorađena s nekim novim mehanikama, isti glumac posudiće svoj glas naratoru i igra će opet najpre biti dostupna kroz Early Access na Steamu.

Kada će tačno Darkest Dungeon 2 izaći, ne zna se još, ali će tim uskoro podeliti više detalja. Trenutno se prodaje na Steamu po 75 odsto nižoj ceni, odnosno 5,74 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.