Ovoj VR igri je zbog Apex Legends-a skočila prodaja

Izvor: B92, 19.Feb.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovoj VR igri je zbog Apex Legends-a skočila prodaja

Nije strano da na Steamu često vidimo neke jeftine pokušaje za brzu zaradu kada određene grupe pokušaju da naprave nešto što je vizuelno ili imenom slično nekoj popularnoj igri, za što je moguće manje para.

Onda “navataju” par stotina nesrećnika koji će se prevariti da tu igru kupe i tako donesu zaradu pomenutim prevarantima.

Ipak, ponekada se dese i obrnuti slučajevi, da neka “stara” igra nosi neku sličnost sa novim planetarnim hitom i onda se nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na podijumu iznenada i dobije neočekivani besplatni marketing.

Takav je slučaj sa igrom Apex Construct, singlplejer akcionom avanturom koja je napravljena za VR okruženje. Iz studija Fast Travel Games, koji je napravio igru, kažu da su pravo iz vedra neba prodaje njihovog naslova naglo porasle, ali da će naravno refundirati svakog ko se zbog ovoga prevario, piše Play.

Apex Construct je igra koja košta 30 evra i ljudi su očigledno radi da daju toliki novac za Apex Legends, iako je igra potpuno besplatna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.