Ovih deset rangiranih igara gejmeri su najviše igrali u 2018. VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih deset rangiranih igara gejmeri su najviše igrali u 2018. VIDEO

Ispratili smo 2018. godinu, koja je u nečije domove donela radost i sreću, a nekima je manje ili više zakomplikovala život.

Gejmeri su tokom prošle godine veoma "komplikovali život" glavnim negativcima u svojim omiljenim igricama.

A vi ukoliko ste umorni od novogodišnje noći, u pravoj ste prilici da se na najbolji mogući način razonodite uz listu od ovih 10 igara i ugledate se na pasionirane ljubitelje video igara:

Monster Hunter World (Capcom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << PC/PS4/Xbox One)

Monster Hunter Vorld ostvaruje savršen balans između dobrodošlice novim igračima, dok je još uvek izazovan i čudan. Istražite ogromno ostrvo prepuno praistorijskih čuda, naučite ih, a zatim se borite za časnu smrt.

Into the Breach (Subset, PC/Switch)

Vratite se u prošlost u više navrata kako biste pokušali da spasete čovečanstvo od horde vanzemaljskih insekata.

Minit (Vlambeer, PC/PS4/Switch/Xbox One)

Minit donosi nešto koncizno, duhovito i apsolutno veselo u svojoj dekonstrukciji igre koja je postala žanr. Igra traži samo jedan minut angažovanja. Ali javlja se želja da joj se da mnogo više.

Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo/Bandai Namco, Switch)

Nintendo se ističe u pravljenju igara koje su samo dobra, čista zabava, a ovo je najbolja koju su izdali ove godine.

God of War (Santa Monica, PS4)

Igra o lošem, nasilnom čoveku koji pokušava da odgaja sina sličnog sebi. Prepreka mu je gomila čudovišta i ratnika, koje mora da ukloni sa svog puta.

Hitman 2 (Io Interactive, PC/PS4/Xbox One)

Ako bi neko mogao da ponese bilo koju igru sa sobom na pusto ostrvo, pod uslovom da ostrvo takođe ima struju i kompatibilnu konzolu za igru, verovatno bi to bio Hitman 2.

Donut County (Ben Esposito, PC/PS4/Switch/Xbox One)

Prostor slagalice, s usisavanjem predmeta u rupu u zemlji, nikada zapravo ne postaje izazovniji…

Dead Cells (Motion Twin, PC/PS4/Switch/Xbox One)

Gotovo bez premca akciona igrica. Vizuelni i zvučni feedback, brzina, sve u dizajnu ove igre je izgrađeno da bi akcija apsolutno bila na najvišem nivou.

Dragon Ball FighterZ (Arc System Works, PC/PS4/Switch/Xbox One)

Dragon Ball FighterZ je takođe jedna od najboljih borbenih igara ikad. Nijedna druga konkurentska igra nema tako fascinantan osećaj vizuelne energije, ili takvu jasnu mehaničku dramu.

Spider-Man (Insomniac Games, PS4)

Marvel i Insomniac Games su se udružili kako bi napravili potpuno novo i autentično Spider-Man iskustvo. Ovo nije Spider-Man kojeg ste imali prilike da upoznate do sada ili ste ga videli na filmu. Ovo je iskusni Piter Parker koji je izuzetan u borbi protiv organizovanog kriminala u New York-u.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.