Otvaranje pešačke staze na Brankovom mostu krajem oktobra

Izvor: Blic, 06.Sep.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje pešačke staze na Brankovom mostu krajem oktobra

Leva pešačka staza na Brankovom mostu, u smeru ka Novom Beogradu, biće sanirana i otvorena za prolaz pešaka početkom oktobra, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

On je napomenuo da je preduzeće „"Beograd-put" imalo problem sa  sprovođenjem javne nabavke, bez koje nije bilo moguće dodeliti posao, a u zemllji postoji samo jedna kompanija, koja to može da uradi, a to je „Mostogradnja”.

- Postupak je sproveden i pri kraju je i potpisan je ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa "Mostogradnjom", sada traje rok od sedam dana za uvođenje izvođača u posao i posle toga očekujemo da radovi budu gotovi za 20 do 25 dana i ja očekujem da će za oko mesec dana Brankov most bude prohodan - rekao je Vesić.

O kvalitetu vode u Beogradu

Govoreći o snabdevanju vodom, on je istakao da Beograđani piju kvalitetnu vodu, i da se intezivno radi na problemu kanalizacije, navodi se u saopštenju Službe za informisanje Grada Beograda.

- U toku su razgovori sa nekoliko kompanija, koje će postati partneri u izgradnji fabrike za preradu vode - naglasio je Vesić.

Čišćenje Čukaričkog rukavca

Gradski menadžer je najavio i da će sledeće nedelje krenuti čišćenje Čukaričkog rukavca, a će dugoročno taj problem biti okončan u naredne dve godine, kada će umesto njega, biti izgrađena prva Beogradska marina.

Ulica vojvode Stepe

Vesić je izjavio i da će rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe biti završena u predviđenom roku, jer se radovi odvijaju po fazama i idu po planu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje pešačke staze na Brankovom mostu krajem oktobra

Izvor: 24sata, 06.Sep.2014

Leva pešačka staza na Brankovom mostu, u smeru ka Novom Beogradu, biće sanirana i otvorena za prolaz pešaka početkom oktobra, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić...On je napomenuo da je preduzeće Beograd-put" imalo problem sa sprovodjenjem javne nabavke, bez koje nije bilo moguće dodeliti...

Nastavak na 24sata...

Pešačka staza na Brankovom mostu od oktobra

Izvor: Akter, 06.Sep.2014

Leva pešačka staza na Brankovom mostu, u smeru ka Novom Beogradu, biće sanirana i otvorena za prolaz pešaka početkom oktobra, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić..On je napomenuo da je preduzeće „Beograd-put" imalo problem sa sprovođenjem javne nabavke, bez koje nije bilo moguće...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.