OVE EMOTIKONE BOLJE DA NE KORISTITE! Ako niste znali, imaju vrlo bezobraznu konotaciju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE EMOTIKONE BOLJE DA NE KORISTITE! Ako niste znali, imaju vrlo bezobraznu konotaciju! (FOTO)

Možete se osramotiti!

Iako izgledaju slatko, možda je ipak preporučljivije da ne koristite emotikone breskve i patlidžana. Iako na prvi pogled samo simbolizuju voće i povrće, ova dva emtikona odavno su postali sinonim za nešto drugo.

Naime, istraživanje je pokazalo da se breskva u 93 odsto slučajeva koristi da bi se dočarao izgled zadnjice, a jasno vam je šta simbolizuje patlidžan (za one koji nisu iz prve shvatili - penis).

Samo sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odsto ljudi ove emojije koristi u njihovom pravom smislu - kao voće i povrće. Istraživanje je pokazalo da se ovi emojiji najviše koriste u noćnim satima, kad se vode vrući razgovori među parovima.

NOVA VELIKA PROMENA STIŽE NA FEJSBUK! Ima veze sa bojama na ekranu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.