Novi Ezreal i nekoliko nerfova nam stižu u novom LoL 8.20 peču

Izvor: ItRešenja.com, 20.Okt.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Ezreal i nekoliko nerfova nam stižu u novom LoL 8.20 peču

Stigao nam je prvi peč tokom ovogodišnjeg Worldsa, a njegov cilj ja da oslabi heroje koji su nama stvarali previše muka u SoloQueue-u. Ipak ovaj peč neće doneti velike promene, pošto uglavnom ne utiče na heroje koji se koriste u profesionalnoj sceni. Ezreal rework je konačno lajv, a o njegovim promenama možete više pročitati na ovom linku.

Što se tiče gejmplej promena, jedino što ovoga puta menjaju je runa Dark Harvest. Cilj da ova runa bude izbor za jači lejt gejm, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << da se koristi kao jako sredstvo za early/mid gejm, pa su zato malo smanjili njen damage.

Što se tiče heroja, već je spomenuti da je bio cilj da oslabe heroje koje su jaki u Solo partijama, pa su zato najveći udarac dobile Ahri i Evelyn, kojima je Ulty dobio par nerfova. Pored njih dve Graves, Sion, Nami i Jhin su dobili manje nerfove, a o tome možete više informacija pročitati na oficijalnom linku.

Najveći problem sa ovim pečom ljudi imaju, zbog toga što na iznenađenje svih, Urgot i Kai’Sa nisu dobili nikakve nerfove. Veliko verovatnoća kod toga je što su oni heroji koji se dosta koriste na Worldsu, pa Riot verovatno ne želi da dira popularne heroje, sa kojima su igrači već uvežbani.

Takođe u ovom peču dobijamo 3 nova skina: Dragon Trainer Heimerdinger, Infernal Amumu, Hextech Malzahar.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.