Nocturne sa dva fear-a i Olaf sa jačim ultijem stižu u peču 8.5

Izvor: ItRešenja.com, 26.Feb.2018, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nocturne sa dva fear-a i Olaf sa jačim ultijem stižu u peču 8.5

Iako je peč 8.4 skoro izašao u League of Legends igri, već su najavljena dva velika buffa za Nocturne-ai Olaf-a.

Nocturne dobija buff, jer jako sporo i teško ubija minione u džungli na malim nivoima, zbog čega se Riot fokusirao na tu brzinu. Od narednog peča, njegov Shroud of Darkness (W skil) funkcionisaće i na minionima, tako što će moći da blokira dva udarca, nakon čega će oni biti fear-ovani. Takođe će dobiti i povišenje >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << attack speeda za naredne tri sekunde, zbog svog passive-a. Mrak na njegovom Paranovia (R skilu – ultiju) biće povećan za dve sekunde.

Iako Olafovom clearovanju džungle ne treba buff, ipak će trajanje njegovog Vicious Strikes-a (W skila)biti povećano za jednu sekundu. Zbog izmene na W skilu, Ragnarok (R skil – ulti) takođe će trajati duže. Bonus armor i MR koji dobija od ability-a dobiće buff, kao i AD boost.

Obe ove izmene su stigle na PBE i možemo ih očekivati 7. marta, u peču 8.5.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.