NOVINA: Aplikacija Google Photos dobija opciju za slanje poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINA: Aplikacija Google Photos dobija opciju za slanje poruka

Unapređenje aplikacije...

Jedna od najboljih stvari u vezi sa Google + platformom bila je upravo velika fotografska zajednica, pa su korisnici najviše delili i komentarisali fotografije. Iako su napori kompanije Google na polju socijalnih platformi stvar prošlosti, ipak se ne odustaje od povezivanja korisnika u okviru različitih servisa.

Tako je chat opcija stigla i na Google Photos, pa oni koji dele fotografije sada mogu da ih dodaju u privatne poruke u okviru aplikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili na web-sajtu. Korisnici će moći i da lajkuju fotografije i video klipove, ostavljaju komentare, te omiljene sadržaje čuvaju u svojim galerijama, što ukazuje na to da se Photos platforma polako transformiše u pravu društvenu mrežu. Opcija, kako tvrde iz kompanije, nije dizajnirana da bi zamenila chat servise koji se obično koriste, ali se radi o funkciji koja bi trebalo da olakša deljenje sadržaja, i komunikaciju u okviru servisa.

Fotografije su dobar početak svake komunikacije, što je dokazao broj lajkova i ostvarenih razgovora na Instagram-u koji je postao jedno od glavnih online sastajališta, a chat opcija za Google Photos stiže do kraja sledeće nedelje, te obećava da i ovaj servis podigne na viši stepen povezivanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.