NAJMOĆNIJA KONZOLA NA SVETU! Majkrosoft izbacio Xbox One X i odmah prešišao konkurenciju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJMOĆNIJA KONZOLA NA SVETU! Majkrosoft izbacio Xbox One X i odmah prešišao konkurenciju! (VIDEO)

Gejmeri joj se već klanjaju!

Kompanija Majkrosoft zvanično je lansirala svoju najnoviju konzolu - Xbox One X. Kako iz ove kompanije ističu, "najmoćnija konzola na svetu" dostupna je na 35 tržišta širom sveta, a cene variraju od zemlje do zemlje u zavisnosti od regije i lokalnih taksi.

Xbox One X konzola ima generalnu cenu od 449 dolara, a dostupna je preko Microsoft Store-a i brojnih maloprodajnih lanaca.

Uz konzolu stiže i oko 220 ekskluzivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igara, a preko 1300 ih je dostupno za Xbox One X. Neke od odličnih igara uključuju Forza 7, FIFA 18 i Assassin's Creed Origins. Tu su i neki drugi popularni naslovi, poput PlayerUnknown's Battlegrounds, koji stiže 12. decembra.

Svi postojeći dodaci i igrice koji postoje za Xbox One funkcionisaće i na One X-u, a lepa stvar je ta što će igrice za Xbox 360 takođe biti kompatibilne sa ovom konzolom.

Nova konzola dolazi sa šest teraflopa grafičke snage, dok najveća konkurencija, PlayStation 4 Pro, ima samo 4.2. Microsoft je iskoristio specijalan grafički endžin za Scorpio koji radi na 1.172 MHz, što je veliko poboljšanje u odnosu na 853 MHz kod Xbox One. Xbox One X takođe dolazi sa Ultra HD Blu-Ray čitačem za gledanje 4K filmova, a tu je i hard disk od jednog terabajta.

Pogledajte video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.