KONAČNO STIGAO: Još jedan novitet iz ADOBA, ova aplikacija KONAČNO DOSTUPNA na Ajpedima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO STIGAO: Još jedan novitet iz ADOBA, ova aplikacija KONAČNO DOSTUPNA na Ajpedima

Ljubitelji Eplovog Ajpeda i fotografije imaju razlog za slavlje...

Osim što korisnici mogu pristupiti i uređivati Fotošop fajlove u pokretu, verzija namenjena Ajpedu - nudi novo korisničko iskustvo i potpuno je redizajnirana za Ajped s fokusom na dodir i pokret- .

Korisnici Ajpeda su dugo čekali na Fotošop, glasine o njegovom dolasku su se pojavile tokom leta 2018. godine, a zvanična informacija pre godinu dana.

Najavljena je i nova desktop verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fotošopa koja uključuje novu "Sensei AI" i značajno proširenje Adobeovog cloud sistema dokumenata. Ovaj update uključuje podršku PSD fajlova i Adobe Aero. Korisnici sada mogu uređivati iste fajlove u Fotošopu na desktopu i na Ajpedu bez brige o konverziji, kompresiji i slično. Sav rad se automatski čuva na klaud platformu.

Ipak, Adobe upozorava da verzija Fotošopa za Ajped još uvek ne podržava baš sve što je dostupno na desktop verziji, što znači da će biti dodate nove mogućnosti na osnovu toga kako će se Ajped verzija zapravo koristiti.

Oni koji su pretplaćeni na Fotošop već sada mogu preuzeti aplikaciju za Ajped. Dostupan je i besplatni (trial) period korišćenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.