KONAČNO, OD DANAS! Rešite se nepotrebnih podataka i UBRZAJTE RAD svog telefona na ovaj način

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO, OD DANAS! Rešite se nepotrebnih podataka i UBRZAJTE RAD svog telefona na ovaj način

Ono što smo dugo čekali!

Gugl je izbacio beta verziju aplikacije "Files Go", što znači da je možete isprobati već danas.

Reč je o menadžeru podataka za Android uz kojeg korisnici iz svog uređaja mogu izvući nekoliko dodatnih megabajta slobodnog prostora.

INSTAGRAM TESTIRA: Ovo bi bilo fenomenalno

Aplikacija omogućava deljenje podataka sa drugim korisnicima Androida na način vrlo sličan Eplovom "AirDropu", tvrdi "Makeuseof".

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Looks like some of you found our Files Go Beta :-) We thought we’d make it available for a few more of you on the Play Store. Feedback welcome! https://t.co/qXLb1V0bKu

— Caesar Sengupta (@caesars) November 9, 2017

"Files Go" radi nekoliko stvari dizajniranih da vam pomognu da počistite uređaj i olakšate organizaciju podataka. Reč je o relativno maloj aplikaciji manjoj od 6 MB, što znači da će je moći korisititi i vlasnici prilično zastarelih Androida.

O čemu se radi?

Google Play kaže da "Files Go" "prepoznaje duplikate fotografija i retko korišćene aplikacije, pomaže vam da brže pronađete uvezene slike, video zapise i dokumente". On također pomaže deljenje podatke bez povezivanja na internet - i to "brzo i sigurno".

HOĆETE BRŽI INTERNET? Onda na ovo mesto NIPOŠTO ne stavljajte RUTER!

Android Go ide dalje

Kao što ime aplikacije nalaže, "Files Go" spada u Guglovu inicijativu Android Go. Android Go je, podsećamo, težnja Gugla da proizvede aplikacije koje rade i na slabijim uređajima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.