Impresivni BF gejmplej video prikazuje ray-tracing tehnologiju na delu

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impresivni BF gejmplej video prikazuje ray-tracing tehnologiju na delu

U prethodnim nedeljama smo imali prilike da ispratimo predstavljanje nove linije grafičkih kartica od strane kompanije Nvidia koje će napraviti veliki iskorak na vizuelnom polju sa ray tracing tehnologijom u realnom vremenu.

Tom prilikom je objavljeno da će ukupno 21 igra podržavati ovu tehnologiju, ali sem demoa, konkretnog gejmpleja nije bilo, barem do sada.

Zahvaljujući ekipi sa kanala Digital Foundry, pred nama je čak 15 minuta gejmpleja koji u najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smislu pokazuje impresivnu ray tracing tehnologiju.

U videu je moguće videti realistične senke, refleksije u vodi, kao i odlično osvetljenje koje zavisi od vremenskih uslova, i čestica u vazduhu, piše Play.

Kako sve to izgleda, i koja je cena ove tehnologije kada su u pitanju performanse računara, možete saznati u videu ispod.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.