Imate gomilu fanova na TikToku? Ova opcija će vam pomoći da steknete još više!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 23:50

Imate gomilu fanova na TikToku? Ova opcija će vam pomoći da steknete još više!

Novi vid komunikacije je zamišljen kao sesija koja ima formu pitanja i odgovora koje fanovi postavljaju svojim omiljenim tiktokerima...

TikTok je uveo novu opciju koja će popularnim kreatorima sadržaja na toj platformi omogućiti bolju komunikaciju sa većim brojem svojih fanova.

Novi vid komunikacije je zamišljen kao sesija koja ima formu pitanja i odgovora (Q&A sessions) i za sada mogu da je testiraju tiktokeri koji imaju više od 10.000 pratilaca.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vlasnici profila budu aktivirali, njihovi pratioci će moći da vide dve nove ikonice koje će im dozvoliti da pošalju pitanja sa svojih profila. Tiktokeri (kreatori sadržaja) će na to moći da odgovore u videu ili tekstom.

New! TikTok’s got a Q&A feature!

Creators can add Q&A button to profile allowing followers to leave questions which they can answer via video replies or in a livestream

h/t @Sphinx pic.twitter.com/aMHt4WGhyC

— Matt Navarra (@MattNavarra) January 19, 2021

Nova opcija pojednostavljuje ovu komunikaciju, budući da će sva pitanja fanova moći da se vide u jednom delu interfejsa aplikacije. A novi "Q&A" će moći da radi i tokom strimovanja uživo.

A pošto su kratki video snimci glavno obeležeje Tiktoka, logično je da ta platforma želi da što više olakša komunikaciju svojim korisnicima. Iz TikToka su za TechCrunch rekli da će nova opcija svima postati dostupna za nekoliko nedelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.