Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Dec.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealan novogodišnji poklon za fotografe – ADATA robusni spoljni SSD

Ovo je prvi 3D NAND SSD razvijan za vrlo zahtevne korisnike. Kod njega su implementirane zaštite od prašine i vlage IP68 uz otpornost na udarce i na nivou je uređaja namenjenih vojnoj upotrebi. Sve ovo postignuto je zahvaljujući čvrstom zaštitnom kućištu i rigoroznom testiranju. Ovaj uređaj vrlo je pogodan za korišćenje na terenu i sve više ga koriste fotografi koji imaju potrebu da backup-uju i edituju fotografije na svom laptopu na putu.
Prednosti tehnologije 3D NAND proširile su se u novi segment
ADATA sve više proizvoda prebacuje na 3D NAND, koji je brži, pouzdaniji i troši manje energije od tradicionalnog 2D NAND-a. SD700 je raspoloživ u kapacitetima 256 GB, 512 GB i 1 TB uz vrlo povoljne cene koje znače i bolji odnos troškova i performansi od starijih SSD-ova koji nemaju 3D NAND. Za povezivanje, SD700 koristi visokopropusni USB 3.1 Gen 1 koji je i više nego dovoljan za streaming 4K sadržaja bez predmemorisanja ili kašnjenja. Uobičajene brzine prenosa podataka su za čitanje do 440 MB/s, a za pisanje do 430 MB/s. SD700 je odmah kompatibilan s uređajima sa sistemima Windows, Mac OS i Android tako da ga može koristiti svako.
Moćan ali elegantan
Za razliku od trajnih klasičnih hard diskova, uključujući i one kompanije ADATA, SD700 je vesnik novog doba još bolje prenosivosti. Uz masu od samo 100 g on radi potpuno tiho i ne zagreva se. Uz to, ADATA nudi SD700 u dvobojnoj crno-žutoj shemi i jednobojnoj crnoj.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.