Google Files dobija bolju kontrolu za oflajn sadržaj i tamni mod

Izvor: B92, 02.Avg.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Files dobija bolju kontrolu za oflajn sadržaj i tamni mod

Google je istakao da preko 100 miliona ljudi koristi Files aplikaciju za Andorid svakog meseca, a kompanija je sada predstavila neka poboljšanja koja će olakšati korišćenje aplikacije.

Oflajn reprodukcija muzike i videa dobija poboljšanje sa kontrolama za preskakanje, premotavanje i ubrzavanje media fajlova. Iako se radi o manjem ažuriranju, svakako će biti od koristi onima koji rade sa muzikom ili MP4 fajlovima u Files aplikaciji, prenosi Benchmark.

Pored ovoga, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Files dobija tamni mod i potpuno crnu temu. Ovo ne predstavlja iznenađenje, jer se Google sprema za objavu Android Q verzije, koji će imati tamni mod na nivou sistema. Obe nove funkcije će korisnicima Google Files aplikacije stići u narednim danima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.