FANOVI U ŠOKU: Omiljena igrica stigla, ali NE MOŽE da se pokrene

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI U ŠOKU: Omiljena igrica stigla, ali NE MOŽE da se pokrene

Red Dead Redemption 2 je na korak daleko.

Nakon godinu dana čekanja "Red Dead Redemption 2" je napoon dostupan na PC-ju - ali nije kao da ćete moći da ga zaista igrate.

Mnogi korisnici imaju problema sa lansiranjem igre na svojim kompjuterima.

Glavni problem na koji naleću jeste greška pri čitanju koja ih potom vodi na stranicu za podršku "Rockstar Gamesa" gde mogu da pronađu rešenje za problem - koje zapravo mnogima ništa ne rešava.

Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne rešava ni reinstalacija grafičkih drajvera za AMD i Nvidiu.

U "Rockstaru" veruju daje problem u novom launcheru i trenutno rade na rešenju.

Oni koji su uspeli da pokrenu igru suočeni su sa mnogo lošijim radom igrice od očekivanog, najverovatnije zato što igra nije dovoljno dobro optimizovana za PC.

Pojedini korisnici tvrde da su uspeli da pokrenu igru tako što su onesposobili antivirus i "firewall" kompjutera, ali ni ovo rešenje nije radilo svima.

Trenutno ne postoji univerzalno rešenje, ali možemo da se nadamo da će Rockstar vrlo brzo ukloniti sve probleme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.